Μήνυμα του 112 σε κατοίκους της ΠΕ Λάρισας

 Προειδοποιητικό μήνυμα από το 112 για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα στάλθηκε στα κινητά τηλέφωνα κατοίκων της ΠΕ Λάρισας το μεσημέρι της Τετάρτης 24 Αυγούστου.

Το μήνυμα προειδοποιεί για τις καταιγίδες, τις ραγδαίες βροχοπτώσεις και τους κεραυνούς που αναμένονται το επόμενο 48ωρο στην περιοχή της ΠΕ Λάρισας, σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ. 

Παράλληλα καλεί τους πολίτες να αποφύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις κατά τη διάρκεια των έντονων φαινομένων. «Ακολουθείστε τις οδηγίες των Αρχών», τονίζεται χαρακτηριστικά.

Στο μεταξύ, σε Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων, αναβαθμίστηκε με νεότερη ανακοίνωση της ΕΜΥ το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εξακολουθεί να ισχύει μέχρι την Παρασκευή 26-08-2022, λόγω των υψηλών ποσών βροχής και ραγδαιότητας των φαινομένων, από σήμερα το βράδυ (Τετάρτη 24-08-2022) έως και αύριο το βράδυ (Πέμπτη 25-08-2022). 

Σύμφωνα με την νεότερη πρόγνωση της ΕΜΥ στις Σποράδες και στη Θεσσαλία (κυρίως στους νομούς Μαγνησίας και Λάρισας), αναμένονται επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα από σήμερα Τετάρτη έως και αύριο το βράδυ της Πέμπτης.

Αναλυτικά το μήνυμα:

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.