Διακοπή ρεύματος αύριο Κυριακή στην πόλη και σε χωριά της Ελασσόνας

Σε προγραμματισμένη διακοπή στην παροχή ηλεκτρικού ρεύματος στην Ελασσόνα και σε Δημοτικά Διαμερίσματα του δήμου, θα προχωρήσει αύριο Κυριακή 28 Αυγούστου ο ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε.

Κατά το χρονικό διάστημα της διακοπής θα εκτελούνται τεχνικές εργασίες στο δίκτυο.

Συγκεκριμένα:

Από ώρα 07:30 -10:00: Πόλη Ελασσόνας

Από ώρα 10:30 - 13:30: Δημοτικά Διαμερίσματα α) Γαλανόβρυσης, Στεφανόβουνου, Λεύκης, Αετοράχης, Τσαριτσάνης, Βοτανοχωρίου, Αργυροπουλίου, οι πελάτες κατά μήκος της επαρχιακής οδού Τυρνάβου - Ελασσόνας και συγκεκριμένα από το πρατήριο υγρών καυσίμων Πορτέση έως τον κόμβο Αργυροπουλίου, ομαδικός αμπελώνας Τσαριτσάνης, Μελούνας, Λυγαριάς β) Ιερά Μονή Βαλέτσικου .

Από την εταιρεία υπογραμμίζεται ότι ενώ καταβάλλεται κάθε προσπάθεια για τη συντομότερη επανηλεκτροδότηση, εντούτοις, επιβάλλεται μεγάλη προσοχή.

Αν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα θα ξαναδοθεί ρεύμα πριν το χρόνο λήξης της διακοπής, γι' αυτόν τον λόγο οι ηλεκτρικές εγκαταστάσεις και τα δίκτυα του ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. θα πρέπει να θεωρούνται ότι έχουν συνέχεια ρεύμα.

Έτσι για λόγους ασφαλείας, απαγορεύεται η προσέγγιση στους αγωγούς ή άλλα στοιχεία του δικτύου, ακόμα και αν βρίσκονται κάτω στο έδαφος γιατί υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος.

Επίσης όσοι έχουν ηλεκτρικούς κινητήρες πρέπει μετά τη διακοπή να τους ελέγξουν αν περιστρέφονται όπως πριν.

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.