Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για τα vouchers μέσω ΕΣΠΑ στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Ελασσόνας

Την έναρξη υποβολής αιτήσεων του «Προγράµµατος Προώθηση και Υποστήριξη παιδιών για την ένταξή τους στην προσχολική εκπαίδευση και για τη πρόσβαση παιδιών σχολικής ηλικίας, εφήβων και ατόμων µε αναπηρία σε υπηρεσίες δημιουργικής απασχόλησης» Περιόδου 2022-2023 πρώην «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» ανακοίνωσε ο Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης & Παιδείας (Ο.Κ.Π.Α.Π.) του Δήμου Ελασσόνας. 

Το πρόγραμμα επιχορηγεί τα τροφεία των παιδικών σταθμών και τη δαπάνη των οικογενειών για τη δημιουργική απασχόληση των παιδιών σε δημοτικούς ή ιδιωτικούς ΠΑΙΔΙΚΟΎΣ ΣΤΑΘΜΟΎΣ και ΚΔΑΠ. 

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων λήγει την Παρασκευή 12 Αυγούστου 2022. 

Οι αιτήσεις υποβάλλονται μόνο ηλεκτρονικά μέσω ειδικής εφαρμογής στην ιστοσελίδα της Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε. www.eetaa.grpaidikoi.eetaa.gr. Η είσοδος στην ηλεκτρονική εφαρμογή θα γίνεται με τη χρήση των κωδικών Taxisnet. Η εφαρμογή είναι προσβάσιμη και από κινητό τηλέφωνο ή τάμπλετ.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα 24933-50226 -  24933-50227 και στο κιν. 6984-117877 (κ. Ταζέ Έλενα) ή να απευθυνθούν στα γραφεία του οργανισμού  ΟΚΠΑΠ Δημου Ελασσονας  (Δημαρχείο Ελασσόνας) για τη συμπλήρωση των αιτήσεων τους.

Ανδρέας Νικούλης

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.