Πραγματοποιήθηκε η «πρώτη» της Ακαδημίας Ελασσόνας

 Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας {29/8) η πρώτη προπόνηση της Ακαδημίας Ελασσόνας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου 2022-2023, στην οποία θα αγωνίζεται στην Β’ τοπική κατηγορία της Λάρισας, στα δημοτικά βοηθητικά γήπεδα, υπό τις οδηγίες του νέου προπονητή της ομάδας Στέλιου Μπαχτσιβάνου .

Ο νέος πρόεδρος της ομάδας Δημήτρης Δριστέλας καθώς και ο προπονητής της ομάδας, απευθύνθηκαν στους ποδοσφαιριστές, ζητώντας τους σκληρή δουλειά στις προπονήσεις και να έχουν μια παραγωγική, υγιή και καλή χρονιά.

Αναλυτικά ο προπονητής Στέλιος Μπαχτσιβάνος ανέφερε τα εξής: «Θέλω να ευχηθώ καλή χρονιά σε όλες τις ομάδες του νομού χωρίς τραυματισμούς. Για έμένα είναι ιδιαίτερη τιμή και χαρά που θα είμαι προπονητής στην Ακαδημία Ελασσόνας. 

Γνώρισα διοικούντες που έχουν όραμα και φιλοδοξίες γι αυτή την ομάδα και δεν δυσκολεύτηκα να απαντήσω θετικά στην πρόταση που μου έγινε.

Θα δουλέψουμε κυρίως με παιδιά της επαρχίας Ελασσόνας, γιατί η Ελασσόνα είναι ποδοσφαιρομάνα, έχει αρκετά παιδιά με ταλέντο, οπότε θα πορευτούμε με αυτό το υλικό.

Στόχος μας είναι να παίξουμε ελκυστικό και καλό ποδόσφαιρο και όπου αυτό μας οδηγήσει. Σεβόμαστε τους πάντες αλλά δεν φοβόμαστε όμως κανέναν».

Τέλος ο νέος πρόεδρος της ομάδας Δημήτρης Δριστέλας ανέφερε τα εξής: «Θα ήθελα να ευχηθώ καλή χρονιά σε όλους τους ποδοσφαιριστές που σε αυτές τις δύσκολες συγκυρίες αποφάσισαν για άλλη μια χρονιά να είναι στο γήπεδο. Μια καινούργια κατηγορία φέτος για εμάς, καινούργια πρόκληση, καινούργιοι στόχοι.

Το ρόστερ δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη αλλά σιγά σιγά η ομάδα να ετοιμαστεί για τη νέα χρονιά». 

Ανδρέας Νικούλης
Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.