ΠΑΕ ΑΕΛ: 25 χρόνια χωρίς τον Γιώργο

Η ΠΑΕ ΑΕΛ δεν ξεχνά ποτέ τον Γιώργο Μητσιμπόνα. Συμπληρώθηκαν 25 χρόνια από τον άδικο χαμό του σε τροχαίο δυστύχημα και η ομάδα της Λάρισας εξέδωσε ανακοίνωση για μια από τις πιο εμβληματικές μορφές στην ιστορία της ομάδας. Για έναν ποδοσφαιριστή που φόρεσε και τίμησε την φανέλα της όσο λίγοι...

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Ολόκληρα 25 χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από την ημέρα εκείνη κι ίσως ακόμα να υπάρχουν ανάμεσά μας άνθρωποι που αδυνατούν να πιστέψουν πως έφυγε απ’ τη ζωή ο σταυραετός των γηπέδων, το πιο ατίθασο ποδοσφαιρικό άτι του θεσσαλικού κάμπου, ο ατρόμητος στα μάτια όλων μας, Γιώργο Μητσιμπόνας.

Κι όμως, στις 13 Σεπτεμβρίου 1997 ήταν, πρωί Σαββάτου, που κόπηκε βίαια το νήμα της ζωής ενός συμβόλου της ΑΕΛικής ιστορίας, συγκλονίζοντας ολόκληρη την ελληνική κοινωνία και προκαλώντας ένα τεράστιο κενό στην μετέπειτα πορεία του λαρισινού ποδοσφαίρου.

Ωστόσο, το πάθος, ο δυναμισμός, η παλικαριά, η ηγετική φυσιογνωμία και η φλόγα της πίστης στις δυνάμεις του καθενός μας, χαρακτηριστικά στοιχεία της προσωπικότητας του Γιώργου Μητσιμπόνα, δεν θα πάψουν ποτέ να εμπνέουν όσους αντιλαμβάνονται τι πρέπει να πράττουν για να τιμούν τη μνήμη του".

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.