Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Ελασσόνα λόγω της Πανελλήνιας Γιορτής «Φέτα & Γαστρονομία»

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιήσει η ΕΛ.ΑΣ στην πόλη Ελασσόνας, από σήμερα Παρασκευή 23/9 μέχρι και την Κυριακή 25/9, λόγω της διεξαγωγής της Πανελλήνιας Γιορτής «Φέτα & Γαστρονομία, Ελασσόνα 2022» στην κεντρική πλατεία της πόλης.

Πιο συγκεκριμένα, θα απαγορευτεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην οδό «6ης Οκτωβρίου» και στο τμήμα αυτής από την οδό «Δημάρχου Χρήστου Βλαχοδήμου» και «Γεωργάκη Ολυμπίου» έως την οδό «Κωνσταντίνου Οικονόμου».

Η κυκλοφοριακή απαγόρευση των οχημάτων θα ισχύει από τις 5 το απόγευμα έως τις 12 το βράδυ.

Η διέλευση των οχημάτων θα γίνεται μέσω των οδών «Δημάρχου Χρήστου Βλαχοδήμου» - «Γεωργάκη Ολυμπίου» - «Ξάνθου» - «Κωνσταντίνου Οικονόμου» και στην οδό «Σωκράτους» και στο τμήμα αυτής από την οδό «Μαυροδήμου» έως την οδό «Πλάτωνος», στην οδό «Αφροδίτης» και στο τμήμα αυτής από την οδό «Περικλέως» έως την «Σόλωνος» και την Κυριακή 25/9 στην οδό «Αισχύλου» και στο τμήμα αυτής από την οδό «Μαυροδήμου», περιμετρικά της πλατείας Αμπελοκήπων στο Βαρόσι Ελασσόνας λόγω της διεξαγωγής συναυλίας από τις 6 το απόγευμα έως τις 12 το βράδυ.

Κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται σύμφωνα με κατάλληλες πληροφοριακές και ρυθμιστικές πινακίδες, που θα τοποθετηθούν από το Δήμο Ελασσόνας


Ανδρέας Νικούλης
Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.