Ημερίδα σήμερα Πέμπτη στη Βερδικούσια με θέμα «Τοπικές κοινότητες, πολιτισμοί και οικονομία στην περιοχή της Ελασσόνας (2019-2021)»

Ημερίδα με θέμα «Τοπικές κοινότητες, πολιτισμοί και οικονομία στην περιοχή της Ελασσόνας (2019-2021)» πορίσματα έρευνας μια πρώτη κατάθεση διοργανώνει το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας σήμερα Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου στις 7 μ.μ. στον χώρο του Δημοτικού Σχολείου της Βερδικούσιας. 

Στην ημερίδα θα μιλήσουν ο Ευάγγελος Αυδίκος με θέμα «Ιχνηλατώντας την έρευνα στην Ελασσόνα», ο Γιώργος Κούζας για την πολυτοπική εθνογραφία στον Δήμο Ελασσόνας 2019-2021, ο Θωμάς Λιόλιος για τη χαρτογράφηση της έρευνας και επισημάνσεις, η Νέλλη Βλαστού με θέμα «Νέες και εργασία στο πλαίσιο της παραδοσιακής ελληνικής κονότητας και του σύγχρονου μετασχηματισμού της, η Φανή Καλοκαιρινού για την τεκμηρίωση της συλλογής ΑΕΜΑ, τη μουσειολογική μελέτη και την εφαρμογή της, ο Γιώργος Νακούλας και η Ελευθερία Κοκκίνου με θέμα «Η επαφή με τα αντικείμενα του ΑΕΜΑ και η διαδικασία καταγραφής τους» και ο Π. Καρόπουλος για το πρωτότυπο λογισμικό και την καταχώριση πληροφοριών σε σημεία ενδιαφέροντος.

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.