Εγγραφή μελών στην ομάδα του Δρυμού: Ο Κεραυνός φέτος αλλάζει σελίδα και σε χρειάζεται!

Ο Κεραυνός Δρυμού, είναι ίσως μία από τις λιγοστές ομάδες της επαρχίας Ελασσόνας που από την ημέρα της ίδρυσής μέχρι και σήμερα, αδιαλείπτως συμμετέχει ενεργά και με συνέπεια τιμά και υπηρετεί τον ερασιτεχνισμό αθλητισμό. 

Στις τάξεις του ανδρώθηκαν ποδοσφαιρικά αθλητές, κάποιοι εκ των οποίων παίξανε στα «σαλόνια» των πρώτων κατηγοριών. Ο ρόλος του Σωματείου δεν περιορίζεται μόνο στα θεσμικά του όρια. 

Εκτός της αθλητικής του συνεισφοράς, αποτελεί και πόλο πολιτιστικής ανάπτυξης και εξωστρέφειας της κοινότητας. 

 Η στενή και αγαστή συνεργασία του Σωματείου με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Δρυμού καθώς και με τους Δημοτικούς εκπροσώπους του χωριού είναι αδιαμφησβήτητή και ελπιδοφόρα για το μέλλον. 

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του συλλόγου, ο Κεραυνός φέτος αλλάζει σελίδα! Ήρθε η ώρα των έργων στις υποδομές του. 

Από τον Ιούλιο και για τους επόμενους μήνες, ο Δήμος Ελασσόνας και η Περιφέρεια Θεσσαλίας υλοποιούν παρεμβάσεις ανάπλασης του γηπέδου και των βοηθητικών χώρων. Πρόκειται για ένα εγχείρημα που το περιμέναμε χρόνια και σίγουρα θα δώσει περισσότερη δύναμη και ενθουσιασμό σε παίκτες και προπονητές να κάνουν με περισσότερο μεράκι αυτό που αγαπούν. 

Σε ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρονται τα εξής:

"Ο Κεραυνός φέτος αλλάζει σελίδα και σε χρειάζεται! Χρειάζεται την παρουσία σου, τη σκέψη σου, την αγάπη σου. 

Γίνε τώρα μέλος του Κεραυνού και βοήθησε με τον τρόπο σου την ομάδα μας! Εγγράψου τώρα στην φόρμα εγγραφής μελών και επέλεξε τον τρόπο που μπορείς να συνδράμεις.

 https://forms.gle/TEhcjzYnBeFGxgKL6 

Έλα πιο κοντά σ ’αυτό που νοσταλγείς - νιώσε πιο δυνατά αυτό που αγαπάς! ".


Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.