Παντρεύτηκαν και βάφτισαν το γιο τους ο Θανάσης Μπίζιος και η Σταυρίνα Τσιάρα! (Φωτ.)

Με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκαν o Θανάσης Μπίζιος, της γνωστής οικογενείας, πρόεδρος της Γαλακτοβομηχανίας Μπίζιος Α.Ε. και αντιπρόεδρος του ΠΟ Ελασσόνας και η Σταυρίνα Τσιάρα το απόγευμα του Σαββάτου (3/9), ενώ μετά την τέλεση του γάμου, ακολούθησε και η βάφτιση του γιού τους. 

Γάμος και βάφτιση τελέστηκαν στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής στη Λάρισα, παρουσία πολλών συγγενών και φίλων του ζευγαριού και των οικογενειών τους. 

Τις βέρες και τα στέφανα άλλαξε ο φίλος του ζευγαριού Νίκος Λέκκας, ενώ ήταν και ο νονός του μικρού Ζήση.

Την χαμογελαστή, κομψή και όμορφη Σταυρίνα, η οποία έλαμπε μέσα στο υπέροχο νυφικό της, συνόδευσε στην Εκκλησία ο πατέρας της και την παρέδωσε στον γαμπρό, ο οποίος περίμενε καρτερικά στα σκαλιά της εκκλησίας την αγαπημένη του.

Φίλοι του ζευγαριού περίμεναν υπομονετικά να ολοκληρωθεί το μυστήριο και μόλις οι νεόνυμφοι βγήκαν από την εκκλησία έριξαν στο ζευγάρι πολλά κιλά ρύζι για να «ριζώσουν»,  όπως λέει το έθιμο.  

Η γαμήλια δεξίωση ακολούθησε σε γνωστό κέντρο στην Ελασσόνα, όπου οι νεόνυμφοι δέχθηκαν τις ευχές των προσκεκλημένων τους για τη νέα τους κοινή ζωή και τη βάφτιση του μικρού τους πρίγκιπα.

Το Ράδιο Ελασσόνα 88.4 τους εύχεται Βίον Ανθόσπαρτον, υγεία, ευτυχία, αγάπη και γερό και καλότυχο να είναι το μικρό τους αγοράκι.

Ανδρέας Νικούλης
Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.