Παραδίδονται τα αναβαθμισμένα γήπεδα ποδοσφαίρου σε Ελασσόνα, Τσαριτσάνη, Βλαχογιάννι και Ευαγγελισμό από την Περιφέρεια Θεσσαλίας

Παραδίδονται από την Περιφέρεια Θεσσαλίας  τα αναβαθμισμένα γήπεδα ποδοσφαίρου σε Ελασσόνα, Τσαριτσάνη, Βλαχογιάννι και Ευαγγελισμό. 

Στο Δημοτικό Στάδιο Ελασσόνας η Περιφέρεια Θεσσαλίας εγκατέστησε νέο αυτόματο αρδευτικό σύστημα, νέο χλοοτάπητα, νέο σκέπαστρο και νέα περίφραξη. 

Στα γήπεδα ποδοσφαίρου σε Τσαριτσάνη, Βλαχογιάννι και Ευαγγελισμό ολοκληρώθηκαν οι εργασίες εγκατάστασης νέου αυτόματου αρδευτικού συστήματος και νέου χλοοτάπητα, ενώ σε σύντομο χρονικό διάστημα θα ολοκληρωθούν  και οι εργασίες στο γήπεδο του Δρυμού. 

Το έργο είναι συνολικού προϋπολογισμού ένταξης 1.200.000 ευρώ και χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα του Υπουργείου Εσωτερικών «Φιλόδημος ΙΙ».

«Πέντε γήπεδα σε Ελασσόνα, Τσαριτσάνη, Βλαχογιάννι, Ευαγγελισμό και Δρυμό αλλάζουν εικόνα. Σε συνεργασία με το Δήμαρχο Ελασσόνας Νίκο Γάτσα και τις τεχνικές μας υπηρεσίες παραδίδουμε το επόμενο διάστημα πέντε σύγχρονες αθλητικές υποδομές στους Συλλόγους της περιοχής και στους πολίτες που έχουν εντάξει τον αθλητισμό στην καθημερινότητά τους» δηλώνει ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.