Σταθερή αξία η Δόξα Βλαχογιαννίου…

 Μπορεί η Δόξα Βλαχογιαννίου να άλλαξε πρόσωπο στην άκρη του πάγκου, δίνοντας τα ηνία στον Χάρη Νούσια, δεν αλλάζει όμως τη νοοτροπία της, ποντάροντας και πάλι πολλά στο οικογενειακό κλίμα, κάτι που τη χαρακτηρίζει τα τελευταία χρόνια.

alt

Με αυτό το σκεπτικό λοιπόν ξεκίνησε και η φετινή προετοιμασία στο γήπεδο του Μεσοχωρίου (γίνονται εργασίες στο γήπεδο της Δόξας), με τους «κόκκινους» να καταπίνουν πολλά χιλιόμετρα σε καθημερινή βάση, με τον νεαρό τεχνικό να θέλει να βάλει το στίγμα του, στη νέα πρόκληση και γι’ αυτόν.

alt

Η Δόξα που αποτελεί σταθερή αξία στο ερασιτεχνικό στερέωμα τα τελευταία χρόνια, κατάφερε να διατηρήσει σε μεγάλο βαθμό τον βασικό κορμό, έγιναν λίγες αλλά σημαντικές προσθήκες και από κει και πέρα, στόχος της είναι να εμφανιστεί όσο πιο ανταγωνιστική γίνεται, με βασικό μέλημα την άνετη παραμονή και ότι καλύτερο προκύψει…

Τα νέα πρόσωπα:

alt

Κατά τη μεταγραφική περίοδο αποκτήθηκαν οι: Μιγδάνης (Ευαγγελισμός), Παπαϊωάννου (Δρυμός), Λάλλος (Σμόλικας) ενώ δεν έχουν ολοκληρωθεί οι μεταγραφικές κινήσεις.

Τα φιλικά:

10/9: Γόννοι

14/9: Ακαδημία Ελασσόνας

17/9: Δήμητρα Γιάννουλης

Τι δήλωσαν…

ΧΑΡΗΣ ΝΟΥΣΙΑΣ (Προπονητής):

alt

«Καταρχήν καλή χρονιά με υγεία και μακριά από τραυματισμούς. Καλή δύναμη στους παράγοντες που είναι ήρωες και ειδικά στα χωριά καθώς κάνουν πολλές θυσίες και κρατάνε ζωντανές τις ομάδες. Από τη μεριά μας, θέλουμε να παρουσιάσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο που θα στηρίζεται αποκλειστικά στο οικογενειακό κλίμα, εξασφαλίζοντας όσο το δυνατόν πιο γρήγορα γίνεται την παραμονή στην κατηγορία.

Σίγουρα θέλουμε να παίξουμε και ελκυστικό ποδόσφαιρο, να το ευχαριστηθεί ο κόσμος που το έχει ανάγκη ειδικά στις δύσκολες εποχές που ζούμε».


ΣΤΕΛΙΟΣ ΤΖΗΜΑΣ (Πρόεδρος):

alt

«Να ευχηθώ καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλους με υγεία και καλή δύναμη και κουράγιο σε όλους τους παράγοντες. Από τη μεριά μας σαν διοίκηση, στεκόμαστε δίπλα στη Δόξα που θέλει να κάνει αισθητή την παρουσία της και στο νέο πρωτάθλημα της μεγάλης τοπικής κατηγορίας. Υπάρχει τρομερή διάθεση απ’ όλους και με αυτό με κάνει να αισιοδοξώ πως κάτι καλό θα βγει από αυτή τη διαδικασία, παρουσιάζοντας ένα άκρως ανταγωνιστικό σύνολο, με πρωταρχικό στόχο την άνετη παραμονή».

ΗΛΙΑΣ ΤΣΙΑΡΑΣ:

alt

«Θέλω και εγώ από τη μεριά μου να ευχηθώ σε όλους μια καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία και μακριά από τραυματισμούς. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος η Δόξα ποντάρει πολλά στο ντόπιο υλικό και στο εξαιρετικό οικογενειακό κλίμα και ευελπιστώ πως θα παρουσιάσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο, ικανό να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της μεγάλης τοπικής κατηγορίας».

ΜΠΑΜΠΗΣ ΛΑΛΛΟΣ:

alt

«Μετακόμισα σε ένα νοικοκυρεμένο σωματείο όπως είναι η Δόξα με σκοπό να συνεισφέρω στην καινούρια προσπάθεια που γίνεται. Οι συνθήκες είναι ιδανικές, υπάρχει διάθεση και όρεξη απ’ όλους, δουλεύουμε σκληρά από την πρώτη μέρα της προετοιμασίας και ευελπιστώ πως θα εμφανιστούμε όσο πιο ανταγωνιστικοί γίνεται, σε ένα δύσκολο πρωτάθλημα όπως είναι αυτό της Α΄ΕΠΣΛ. Καλή χρονιά σε όλους με υγεία».

Πηγή: larisagoal.gr

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.