Για τον πρώτο τίτλο της χρονιάς ΠΟΕ και Δωτιέας Αγιάς

Την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου θα διεξαχθεί ο τελικός του Super Cup της ΕΠΣΛ. 

Η αναμέτρηση μεταξύ του πρωταθλητή της κατηγορίας Α’ De-Tox, Δωτιέα Αγιάς και του κυπελλούχου Π.Ο. Ελασσόνας ορίσθηκε στο Στάδιο Αλκαζάρ στη Λάρισα στις 5:30 το απόγευμα.

Τυπικά γηπεδούχος του τελικού αναδείχθηκε κατόπιν κλήρωσης ο Π.Ο.Ελασσόνας με τους φιλάθλους του να χρησιμοποιούν τη θύρα 4 ενώ αντίστοιχα ο ΔΩΤΙΕΑΣ ΑΓΙΑΣ ως τυπικά φιλοξενούμενος θα έχει δικαίωμα χρήσης της θύρας 2 για την εξυπηρέτηση των φιλάθλων του. Στις δύο προαναφερθείσες θύρες το κόστος του εισιτηρίου θα ανέρχεται  στα 5ευρώ, ενώ για την κεντρική θύρα το κόστος είναι στα 10ευρώ.

Την Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2022 και ώρα 20.00 θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της Ένωσης Συνέντευξη Τύπου για τον τελικό του SUPER CUP, υπό την παρουσία του Προέδρου της ΕΠΣΝ Λάρισας κ. Μπουχλαριώτη και του Προέδρου της Επιτροπής Πρωταθλημάτων κ. Γρηγοριάδη. 

Από πλευράς των σωματείων το παρόν θα δώσουν οι Πρόεδροι, οι προπονητές και οι αρχηγοί των ομάδων.

Από την ΕΠΣΝ Λάρισας αποφασίστηκε να δοθούν δυο προσκλήσεις ΔΩΡΕΑΝ σε κάθε σωματείο της δύναμής της, με τους εκπροσώπους να τις παραλαμβάνουν είτε από τα γραφεία είτε από τη θύρα 3 του σταδίου Αλκαζάρ


Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.