Τίμησαν με το παραπάνω την επαρχία Ελασσόνας, τα κεντρικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία

Τίμησαν με το παραπάνω την επαρχία Ελασσόνας, τα κεντρικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία και πιο συγκεκριμένα, η πρώην υφ. Αγροτικής Ανάπτυξης, μέλος της Πολιτικής Γραμματείας (με αρμοδιότητα τα αγροτικά θέματα), βουλευτής Καστοριάς Ολυμπία Τελιγιορίδου και ο επί σειρά ετών πρώην υπουργός Γεωργίας, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής,  Στέφανος Τζουμάκας  και το έτερο μέλος της Κ.Ε. από τη Λάρισα κ. Άρης Αγραφιώτης, αφού παρέμειναν στην πόλη της Ελασσόνας, όλο το 3ήμερο των εορταστικών εκδηλώσεων για τη Γιορτή φέτας και Γαστρονομίας 2022.

Τα ανώτατα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ., επισκέφθηκαν διαδοχικά όλα τα περίπτερα της Γιορτής και συνομίλησαν με τους εκθέτες για θέματα που άπτονται του αγροτικού και επιχειρηματικού ενδιαφέροντος και φυσικά γεύθηκαν το ποιοτικά αγροτικά προϊόντα του Ολύμπου. 

Παράλληλα η πρώην υφυπουργός κα Τελιγιορίδου, περιόδευσε και σε κτηνοτροφικά χωριά της Ελασσόνας και συναντήθηκε με κτηνοτρόφους της περιοχής, όπως στο Ασπρόχωμα, και έγινε αποδέκτης των πολύ δύσκολων καταστάσεων που βιώνουν οι κτηνοτρόφοι, όπως αυτό συμβαίνει σε όλη τη χώρα.   

Στο περιθώριο της έκθεσης, Ολυμπία Τελιγιορίδου, Στέφανος Τζουμάκας και Άρης Αγραφιώτης, είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν με τοπικά κομματικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, με τον δήμαρχο του δήμου Ελασσόνας κ. Νίκο Γάτσα, τον αντιδήμαρχο κ. Χρήστο Παπαδημητρίου και άλλα μέλη του δημοτικού συμβουλίου, με αγροτικούς φορείς της περιφέρειας Θεσσαλίας, όπως με τον πρόεδρο του Καπνικού Συνεταιρισμού Ελασσόνας κ. Γιάννη Τσερτικίδη, τον αντιπρόεδρο του Συνεταιρισμού «ΕΝΩΣΗ» Ελασσόνας κ. Γιώργο Κυριλίδη, τον πρόεδρο του Συνεταιρισμού Αγελαδοτρόφων και Προβατοτρόφων Δυτικής Θεσσαλίας κ. Γιώργο Βαϊόπουλο, τον αντιπρόεδρο του Κτηνοτροφικού Συνεταιρισμού Τυρνάβου κ. Αντώνη Τσίτσια, τον πρόεδρο του Κτηνοτροφικού Συλλόγου Τυρνάβου κ. Ζήση Παρλίτση αλλά και με τον πρόεδρο του Δ.Σ. της Προοδευτικής Αγροτικής Κίνησης Αγροτών (ΠΑΚ) Θεσσαλίας κ. Χρήστο Αθανασιάδη, τον Γραμματέα και πρώην βουλευτή κ. Νίκο Παπαδόπουλο και το μέλος κ. Γιώργο Μακρή. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι στα εγκαίνια της Γιορτής, την πρώτη ημέρα, παραβρέθηκε και ο Τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ., βουλευτής Λακωνίας και πρώην υπουργός κ. Σταύρος Αραχωβίτης και ο πρώην υφ. Αγροτικής Ανάπτυξης, βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας κ. Βασίλης Κόκκαλης. 

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.