«Βούλιαξε» από επισκέπτες η Γιορτή Φέτας στην Ελασσόνα

Δεν χωρά αμφιβολία πως η Πανελλήνιο Γιορτή «Φέτα και Γαστρονομία, Ελασσόνα 2022»,η πολυσυζητημένη «Γιορτή Φέτας» (...όπως τη γνωρίζουν οι περισσότεροι), έφερε πολύ κόσμο στην περιοχή και...«βούλιαξε» την Ελασσόνα!

Έκδηλο ήταν το ενδιαφέρον εκατοντάδων επισκεπτών από τον Νομό Λάρισας, τον Θεσσαλικό χώρο και από διάφορες περιοχές της χώρας, προκειμένου να πληροφορηθούν «από πρώτο χέρι» για την κτηνοτροφία και την αυθεντική Φέτα σε μια καθαρά γαλακτοκομική περιοχή, στην επαρχία Ελασσόνας.

Από το βράδυ της Παρασκευής έως και χθες Κυριακή αργά το βράδυ, το κέντρο της Ελασσόνας κατακλύστηκε οπό εκατοντάδες επισκέπτες της «Γιορτής Φέτας», που έχει γίνει θεσμός για την περιοχή, αναγνωρίσιμος για μακρινούς και κοντινούς φίλους της Ελασσόνας και όχι μόνο. Ιδιαίτερα, χθες Κυριακή είχε δημιουργηθεί το αδιαχώρητο.

Το βράδυ του Σαββάτου από τον διάσημο σεφ Νικόλα Σακελλαρίου και τον Σύλλογο Γυναικών Τσαριτσάνης στην «Π.Ο.Π. μαγειρική» με νόστιμα πιάτα από πιστοποιημένα ελληνικά προϊόντα, με κύριο υλικό τη Φέτα.

Και χθες Κυριακή το πρωί, από τον γνωστό στην περιοχή και όχι μόνο σεφ Βασίλη Παναγούλη και την Ένωση Ποντίων Επαρχίας Ελασσόνας, όπου μαγειρικές γνώσεις, παραδοσιακές συνταγές και τοπικά παραδοσιακά προϊόντα «έδεσαν»... με «φόντο» τη Φέτα και τα μυστικά της Ποντιακής κουζίνας. Μαζί τους και ο σεφ Χρήστος Τασιόπουλος μαζί με τον ζαχαροπλάστη Αντώνη Δημηρούλη και τη διατροφολόγο Γεωργία Κατσογριδάκη.

Του Γιάννη Μουκίδη
Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.