Συμφωνία στο 1,65 το πρόβειο γάλα έκλεισαν «Ομάδα Κτηνοτρόφων Ολύμπου» και «Μπέλας»

Συνεχίζονται οι καλές ειδήσεις στην αγορά πρόβειου γάλακτος, σε έναν κλάδο που ταλαιπωρείτε πολύ τα τελευταία χρόνια, καθώς επήλθε συμφωνία μεταξύ της «Ομάδας Κτηνοτρόφων Ολύμπου» από τα Καλύβια Ελασσόνας και της εταιρίας «Μπέλας».

Η συμφωνία αφορά την τρέχουσα γαλακτοκομική περίοδο και 2.000 τόνους πρόβειου γάλακτος, στα 1,60 ευρώ το κιλό, συν 5 λεπτά μπόνους για τους συνεταιριστές.

 Σύμφωνα με τους ανθρώπους της διοίκησης της «Ομάδας Κτηνοτρόφων Ολύμπου», υπάρχει μεγάλη ικανοποίηση στα μέλη της ομάδας από την συμφωνία με την εταιρεία «Μπέλας», μια συνεργασία που συνεχίζεται για τέταρτη χρονιά, ενώ έρχεται σε μια δύσκολη χρονικά περίοδο με τις υψηλές τιμές των ζωοτροφών.

Η «Ομάδα Κτηνοτρόφων Ολύμπου», με ανακοίνωση της μετά την συμφωνία, ευχαρίστησε τους ανθρώπους του Κτηνοτροφικού Συνεταιρισμού «Φάρμες Λιβαδίου» γιατί ήταν οι πρώτοι που κατάφεραν να κλείσουν μια καλή τιμή για το πρόβειο γάλα και να παγιωθούν έτσι οι τιμές στην αγορά και ευχήθηκε σε όλους τους συναδέλφους κτηνοτρόφους, καλές παραγωγές και καλή χρονιά.

Ανδρέας Νικούλης
Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.