Κίνηση Πολιτών Βαροσίου: Όχι στην απομόνωση του Βαροσίου μέσω του νέου κυκλικού κόμβου

Την έκτακτη σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου Ελασσόνας ζητά n Κίνηση Πολιτών Βαροσίου» σχετικά με την κατασκευή του κυκλοφοριακού κόμβου και τη μονοδρομηση της κεντρικής γέφυρας της πόλης. 

Όπως επισημαίνουν σε σχετικό έγγραφο που έστειλε n Κίνηση Πολιτών στη δημοτική αρχή Ελασσόνας και τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίαs «σε εφαρμογή των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων που θα ισχύσουν μετά την ολοκλήρωση του κυκλικού κόμβου και προβλέπουν τη μονοδρόμηση της κεντρικής γέφυρας της Ελασσόνας με τέτοιο τρόπο που να αποκλείει την απευθείας πρόσβαση στην πόλη, των κατοίκων της συνοικίας του Βαροσίου, καθώς και όσων εισέρχονται σε αυτή από τους πρώην Δήμους Αντιχασίων και Ποταμιάς και Περιφερειακής Ενότnτας Γρεβενών, σας καλούμε να ζητήσετε από τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Κορακίδn: Tη σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου εκτάκτως και άμεσα τις επόμενες μέρες, με αποκλειστικό θέμα τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα ισχύσουν ως απόρροια της λειτουργίας του νέου κυκλικού κόμβου. 

θα επιθυμούσαμε δε στην εν λόγω συνεδρίαση να παρίστανται ο Περιφερειάρχns Θεσσαλίας κ. Αγοραστόs, ωs άμεσος χρnματοδότης του έργου και ο συγκοινωνιολόγος που εισnγήθnκε τη μονοδρόμηση της γέφυρας».

Για την Κίνηση Πολιτών Βαροσίου: Γκανάτσιοs Βασίλειοs, Ζιώγαs Δnμnτριοs, Κατσιαντώνns Γεώργιοs, Καφάσns Κωνσταντίνοs, Μπλιούμns Χρnστοs, Πάσχου - Λέκκα Χαρά, Παύλου Πανδώρα.


Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.