Παρουσιάζεται στην Ελασσόνα το μυθιστόρημα της Εύας Μαζοκοπάκη, «Μαύρο τριαντάφυλλο»

Το Δίκτυο Καλλιτεχνών και Επιστημόνων για την ανάπτυξη της Επαρχίας Ελασσόνας (ΔΙ.Κ.Ε.Ε) και η Ένωση Λογοτεχνών Συγγραφέων Λάρισας (Ε.ΛΟ.ΣΥ.Λ) παρουσιάζουν το μυθιστόρημα της Εύας Μαζοκοπάκη, το «Μαύρο τριαντάφυλλο», την Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 11:00 π.μ, στο Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης (Κ.Π.Ε) Κισσάβου και Ελασσόνας.

Ένα μυθιστόρημα γεννημένο από το μαύρο της Νέμεσης και το λευκό της αγάπης. Μια πλοκή καταιγιστική, μια ιστορία δυναμική, μια σκακιέρα δεξιοτεχνική. 

Η Εύα Μαζοκοπάκη γεννήθηκε στα Χανιά της Κρήτης. Σπούδασε στο Τμήμα Κλασικών Σπουδών της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης. Ασκεί το επάγγελμα της φιλολόγου στο ιδιόκτητο φροντιστήριο Θεωρητικών Σπουδών που διατηρεί στη γενέτειρα πόλη της. Ασχολείται με τη συγγραφή σχολικών βοηθημάτων και λογοτεχνικών βιβλίων. Ποιήματα και διηγήματά της έχουν βραβευτεί και διακριθεί σε Παγκρήτιους και Πανελλήνιους Διαγωνισμούς κι εμπεριέχονται σε λογοτεχνικές ανθολογίες.

Για τη συγγραφέα θα μιλήσει η εκπαιδευτικός Μπλιούμη Ελένη και για το πλούσιο συγγραφικό της έργο θα μιλήσει η πρόεδρος της Ε.ΛΟ.ΣΥ.Λ. κ. Μπαρδάνη Δήμητρα. Ακολουθεί η ομιλία της συγγραφέως και η παρουσίαση θα ολοκληρωθεί με την προβολή του ομώνυμου τραγουδιού με στίχους της κ. Εύας Μαζοκοπάκη και που συνοδεύει το μυθιστόρημα.

ΜΑΥΡΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ: Μυθιστόρημα, εκδόσεις ΔΕΡΕ, Συγγραφέας: ΕΥΑ ΜΑΖΟΚΟΠΑΚΗ

Ένα μυθιστόρημα γεννημένο από το μαύρο της Νέμεσης και το λευκό της αγάπης. Μια πλοκή καταιγιστική, μια ιστορία δυναμική, μια σκακιέρα δεξιοτεχνική.

Ένα βιβλίο γεμάτο ανοιχτές πληγές, προδομένα όνειρα, κρυμμένα μυστικά. Μία γυναίκα με άρωμα μαύρου τριαντάφυλλου διαχέει την μυστηριακή αύρα της σε μια σκακιέρα διεκδίκησης μιας αλήθειας που συντρίβει.

Το “ματ” της εκδίκησης απορροφά τα πιόνια που την πορθούν από τη γέννηση της. Η βασίλισσα με το άρωμα του μαύρου τριαντάφυλλου πρέπει να σώσει το μοναδικό λευκό της ψυχής της με κάθε μέσον, να σώσει το βασιλιά της. Πώς θα κλείσει η σκακιέρα της προδοσίας; Το άρωμα του μαύρου τριαντάφυλλου τι ρόλο θα παίξει στο παιχνίδι της πάλης του φωτός με το σκοτάδι; Τι δύναμη έχει το άρωμα του μαύρου τριαντάφυλλου για να οδηγήσει στην απόλυτη ανατροπή; Μαύρο τριαντάφυλλο … η ιστορία μιας αλήθειας που ξεδιπλώθηκε μέσα σε έναν κυκεώνα αγάπης και μίσους.

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.