Σήμερα το κυρίως πιάτο της Α’ DeTox

Με τους καλύτερους οιωνούς ξεκίνησε τη φετινή χρονιά ο Δαμασιακός, ο oπoίoς επικράτησε χθες στο «Μουσιάρης - Ζέρμας» του Τυρνάβου 2005 με το ευρύ 5-0,στο παιχνίδι με το οποίο άνοιξε n αυλαία του πρωταθλήματος της «DE-TOX»-A' ΕΠΣΛ.

Το κυρίως πιάτο της 1ηs αγωνιστικής μεγάλης τοπικής κατηγορίας της Λάρισας είναι σήμερα με τις υπόλοιπες επτά αναμετρήσεις. 

Τα δύο μεγάλα φαβορί Κιλελέρ και Αχιλλέαs Φαρσάλων αγωνίζονται ενιόs έδρας με αντιπάλους τον Φαλανιακό και ο Μαυροβούνι αντίστοιχα. 

Ντέρμπι ανάμεσα σε δύο νεοφώτιστες ομάδες θα διεξαχθεί στο Συκούριο όπου ο Κίσσαβοs υποδέχεται την Πελασγιώτιδα, ενώ στη Φαλάνη ο Σμόλικαs θα αντιμετωπίσει τον Οικονόμο Τσαριτσάνης. 

Δυνατό παιχνίδι αναμένεται και στους Γόννουs όπου ο τοπικός Όλυμπος υποδέχεται τη Δήμητρα Γιάννουληs, ενώ στο γήπεδο Δαμασίου θα διασταυρώσουν α ξίφη τους η Δόξα Βλαχογιαννίου με τον Παναγροτικό.

Τέλος στο Μακρυχώρι ο τοπικός Αετός μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα επιστρέφει στην αγωνιστική δράση και θα αντιμετωπίσει τον Αστέρα Μελισσοχωρίου, που δίνει ο «παρών» στη μεγάλη τοπική κατηγορία μετά από 22 χρόνια.

Το πρόγραμμα της Κυριακής: (23/10-16:30)

Α .Ε. Κιλελέρ - Φαλανιακός

Όλυμπος Γόννων - Δήμητρα Γιάννουλης 

Βλαχογιάννι - Παναγροτικός (γηπ.Δαμασίου) 

Κίσσαβος Συκουρίου - Πελασγιώτιδα

Αχιλλέας Φαρσάλων - Μαυροβούνι 

Αετός Μακρυχωρίου - Μελισσοχώρι 

Σμόλικας – Οικονόμος Τσαριτσάνης
Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.