Στο τουρνουά «Ancient Messene Open» θα συμμετέχει ο Ραφαήλ Πατρωνίδης - Τον συνοδεύει ο Ελασσονίτης προπονητής Βασίλης Μπανούσης

Με 30 συμμετοχές γυναικών και ανδρών από 12 χώρες, θα διεξαχθεί φέτος από 3 έως 6 Νοεμβρίου, το 5ο διεθνές τουρνουά τένις με αμαξίδιο «Ancient Messene Open», στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου «Buca beach resort» στην παραλία Ανάληψης στη Μεσσηνία.

Μετά από τρία χρόνια, στο τουρνουά θα συμμετέχει ο νεαρός Λαρισαίος αθλητής του Wheelchair Tennis Ραφαήλ Πατρωνίδης, τον οποίο συνοδεύει ο Ελασσονίτης προπονητής του Βασίλης Μπανούσης, έχοντας την αμέριστη υποστήριξη και βοήθεια από το «Egalite Tennis Club».

Οι αγώνες γυναικών και ανδρών, μονοί και διπλοί θα πραγματοποιηθούν από την Πέμπτη 3 Νοεμβρίου έως το Σάββατο 5 Νοεμβρίου, πρωί και απόγευμα. Το Σάββατο στις 7 μ.μ. θα γίνουν οι βραβεύσεις για τα μονά και διπλά αγωνίσματα γυναικών και τα διπλά ανδρών, ενώ την Κυριακή το τουρνουά ολοκληρώνεται με τους μονούς τελικούς των ανδρών.

Για το Σάββατο το πρωί έχει προγραμματιστεί επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο της Αρχαίας Μεσσήνης.

Εφτά γήπεδα αγωνιστικού τένις περιμένουν τους αθλητές από όλον τον κόσμο να συναγωνιστούν και να απολαύσουν τη χαρά του παιχνιδιού, αλλά και τη διαμονή σε έναν φιλόξενο και ιστορικό χώρο. «Οι άρτιες καιρικές συνθήκες η πεντακάθαρη θάλασσα, αλλά και η ελληνική φιλοξενία αποτελούν εγγύηση για την άρτια διεξαγωγή του τουρνουά και τη φιλοξενία των αθλητών», αναφέρουν οι διοργανωτές με ανακοίνωσή τους.

Το 5ο διεθνές τουρνουά τένις με αμαξίδιο «Ancient Messene Open» συνδιοργανώνεται από τον Δήμο Μεσσήνης, την Παγκόσμια Ομοσπονδία τένις ITF, τη Γενική Ελληνική Αθλητική Ομοσπονδία ΑμεΑ, την Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Αντισφαίρισης, τον Αθλητικό Σύλλογο ΑμεΑ Καλαμάτας ΔΙΑΦΟΡΟΖΩ και την Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας.

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.