Φιλανθρωπικός χορός για τον 19χρονο Χρήστο που εδώ και 4 χρόνια, ύστερα από χτύπημα κεραυνού, βρίσκεται καθηλωμένος στο κρεβάτι

Το Σάββατο 12/11 θα πραγματοποιηθεί φιλανθρωπικό χορός που έχει ως στόχο να βοηθήσει ένα παιδί που έχει την ανάγκη μας το οποίο εδώ και 4 χρόνια ύστερα από χτύπημα κεραυνού βρίσκεται καθηλωμένο σε κρεβάτι!! Τα ιατρικά έξοδα και η περίθαλψη του είναι υπέρογκα!

Ζητάμε την συμμετοχή και την στήριξη όλων σας σε αυτόν τον αγώνα ζωής. Ας βοηθήσουμε όλοι μαζί σαν κοινωνία αυτόν τον μικρό ήρωα και την οικογένεια του! Τα έσοδα θα δοθούν στην οικογένεια ώστε να ελαφρύνουμε έστω και λίγο το βάρος από την πλάτη τους!

Η γενική είσοδος θα είναι 20 ευρώ ανά άτομο από τα οποία τα 13 θα δοθούν στο μαγαζί και τα 7 στην οικογένεια και θα υπάρχει και ταμείο στον χώρο αν κάποιος θα θελήσει να βοηθήσει περαιτέρω! Στον χορό θα υπάρχει live μουσική, φαγητό, ελεύθερο ποτό τα οποία συμπεριλαμβάνονται στην τιμή και άφθονη διασκέδαση!

Διοργανώτριες της εκδήλωσης αυτής είναι η Βιολέτα Ζήση και η Έλενα Πανταζή.

Η ορχήστρα αποτελείται από τους : Σπύρος Γιώργης, Γιώργος Ράπτης, Χρήστος Τσουλούφας, Λεονώρα Παππά, Αχιλλέας Ραμαντάνης, Αριστείδης Λίτος.

Τόπος διοργάνωσης : Ανεμόμυλος Λάρισας στο 7ο χλμ Λάρισας - Φαλάνης

Θα χαρούμε να σας δούμε όλους εκεί να περάσουμε καλά αλλά και να βοηθήσουμε τον συνάνθρωπο μας!

Χτυπήθηκε απο κεραυνό και βρισκεται καθηλωμένος στο κρεβάτι. Ο γολγοθάς του 19χρονου Χρήστου

Συγκλονίζει η τραγική ιστορία πίσω από το νεαρό αγόρι, ο οποίος πριν από χρόνια χτυπήθηκε από κεραυνό κατά τη διάρκεια της προπόνησης.

Συγκεκριμένα ήταν 15 χρονών τότε ο Χρήστος, όταν προπονούταν με την ομάδα του σε γήπεδο της Λάρισας. Ένα ξαφνικό μπουρίνι ανέτρεψε τα δεδομένα και ο τερματοφύλακας Χρήστος αποχωρώντας τελευταίος από το γήπεδο, χτυπήθηκε από κεραυνό με αποτέλεσμα να χάσει ακαριαία τις αισθήσεις του και να υποστεί καρδιακή ανακοπή.

Οι υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών και η καθημερινή μάχη

Το νεαρό παιδί διακομίστηκε άμεσα στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, όπου οι γιατροί έδωσαν μάχη να τον επαναφέρουν στη ζωή. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας όπου παρέμεινε για μεγάλο διάστημα, καθώς υπέστη απώλεια μεγάλου μέρους του κρανίου του.

Ο 19χρονος σήμερα Χρήστος μετά από 1,5 έτος νοσηλείας σε κέντρο αποκατάστασης επέστρεψε στο σπίτι, όπου παραμένει καθηλωμένος στο κρεβάτι μέχρι και σήμερα, εφαρμόζοντας παράλληλα πρόγραμμα με φυσικοθεραπείες, λογοθεραπείες και ηχοθεραπεία από ειδικούς θεραπευτές.

Σύμφωνα με την ανάρτηση της σελίδας «Πράξη Αγάπης» κρίνεται επιτακτική η ανάγκη για τη συνέχιση των κατ΄ οίκον θεραπειών του, όπως και η κάλυψη της ιατροφαρμακευτικής του περίθαλψης, ωστόσο οι γονείς του δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν οικονομικά.

Ο Οργανισμός “Πράξη Αγάπης” καλεί τους πολίτες να συμβάλουν «με όποιον τρόπο μπορούν ώστε ο Χρήστος να έχει όσο το δυνατόν μια καλύτερη ποιότητα ζωής.

Πώς μπορείτε να βοηθήσετε τον 19χρονο Χρήστο

Ακολουθούν τρόποι με τους οποίους μπορούμε να βοηθήσουμε:

– με τραπεζική κατάθεση ή online με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα μπαίνοντας στην πλατφόρμα:
https://act-of-kindness.org/el/donation/support-christos/

– με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό σημειώνοντας στην αιτιολογία “Για τον Χρήστο”. Έπειτα, συμπληρώστε το παρακάτω δελτίο δωρεάς για να σας αποστείλουμε την απόδειξη: https://act-of-kindness.org/el/donation-form/

Τράπεζα Πειραιώς
Αριθμός Λογαριασμού: 5222091702771
IBAN: GR4101722220005222091702771
SWIFT-BIC: PIRBGRAA
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: ΠΡΑΞΗ ΑΓΑΠΗΣ-ACT OF KINDNESS

Εθνική Τράπεζα
Αριθμός Λογαριασμού: 21000630539
IBAN: GR4401102100000021000630539
SWIFT-BIC: ETHNGRAA
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: ΠΡΑΞΗ ΑΓΑΠΗΣ- ACT OF KINDNESS

Alpha Bank
Αριθμός Λογαριασμού: 701002002030506
IBAN: GR0401407010701002002030506
SWIFT-BIC: CRBAGRAA
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: ΠΡΑΞΗ ΑΓΑΠΗΣ- ACT OF KINDNESS


Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.