Με 37 συμμετοχές και ζωντανή μετάδοση η «6η Ανάβαση Ελασσόνας»

37 είναι οι αγωνιζόμενοι που δήλωσαν συμμετοχή στην 6η Ανάβαση Ελασσόνας που θα διεξαχθεί το προσεχές σαββατοκύριακο 19-20 Νοεμβρίου στην ομώνυμη πόλη.

Το σλόγκαν "προσμετράει στην καρδιά σας" έγινε πραγματικότητα μια που τη φετινή χρονιά όλοι οι προηγούμενοι αγώνες του κυπέλλου αναβάσεων βορείου Ελλάδος έχουν ακυρωθεί, ακυρώνοντας φυσικά και τον αντίστοιχο θεσμό.

Εξαίρεση ο αγώνας της Ελασσόνας που διέψευσε όσους διέδιδαν ότι θα ακυρωθεί λόγω έλλειψης συμμετοχών, ακολουθώντας την πορεία του «Ράλλυ Αλμυρού».

Αγώνας λοιπόν για τη χαρά του αγώνα μόνο και το "Ράδιο Ελασσόνα 88.4" και το "Motor Thessaly" θα σας δίνουν την καλύτερη περιγραφή των γεγονότων.

Να υπενθυμίσουμε επίσης ότι το Ράδιο Ελασσόνα 88.4 μετά από συμφωνία και σε συνεργασία με την ΛΑΜΚΕ, έχει αναλάβει και φέτος την αποκλειστική ζωντανή μετάδοση (live streaming) του αγώνα αυτοκινήτων «6η Ανάβαση Ελασσόνας».

Η ζωντανή μετάδοση του αγώνα θα γίνει την Κυριακή 20 Νοεμβρίου από τις 10:30 το πρωί μέχρι τις 3 το μεσημέρι, μέσα από το Youtube. 

Η μετάδοση θα γίνει σε υψηλή ποιότητα εικόνας και ήχου και θα πραγματοποιηθεί με 2 κάμερες, ένα drone (καιρού επιτρέποντος…)  και περιγραφή από δύο εκφωνητές, προσφέροντας στους τηλεθεατές την καλύτερη δυνατή κάλυψη του αγώνα.

Μείνετε συντονισμένοι.

Η λίστα συμμετοχών με αλφαβητική σειρά όπως είναι στο σύστημα ΣΔΔΑ της ΟΜΑΕ.

Θανάσης Ντούφας - Ανδρέας Νικούλης
Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.