Νίκος Ευαγγέλου: «Ο Δήμαρχος Ελασσόνας προσπαθεί να ρίξει λάσπη για να κρύψει τις παρανομίες του»

Σε δελτίο τύπου που μας απέστειλε ο πρώην δήμαρχος Ελασσόνας και επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Νίκος Ευαγγέλου, αναφέρονται τα εξής:  «Η αμηχανία του κ. Γάτσα τον παρασύρει να κάνει το ένα λάθος πίσω στο άλλο και να ψεύδεται μόνιμα χωρίς να γνωρίζει ποιο θεσμό εκπροσωπεί και κυρίως χωρίς να γνωρίζει πως να απαντά στην κριτική που του ασκείται.

Η Τοπική Αυτοδιοίκηση δεν είναι παρέα με φίλους , ούτε κάποιο  παιδικό παιχνίδι για να στοιχηματίζουμε ποιος θα πει το μεγαλύτερο ψέμα.

Παρά το γεγονός ότι μέχρι και σήμερα που πλησιάζει η λήξη της θητείας του και αυτής της μικρής παρένθεσης για το δήμο της Ελασσόνας, συνεχίζει να πετά λάσπη στον ανεμιστήρα.

Επικαλείται ότι δεν καταλάβαμε τι συζητήθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Η απάντηση βρίσκεται στην βιντεοσκόσπηση της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου στην οποία μπορεί ο καθένας να ανατρέξει για να δει πως κάποιοι κάνουν το άσπρο-μαύρο.

Είναι αλήθεια ότι  κ. Γάτσας βρίσκεται σε μόνιμη σύγχυση σε κάθε Δημοτικό Συμβούλιο, ειδικά όταν θέλει να περάσει αποφάσεις που κινούνται στα όρια της νομιμότητας ή και καθόλου.

Τον συμβουλεύουμε για άλλη μια φορά όταν δεν είναι σίγουρος τι γίνεται και τι ψηφίζεται να είναι προσεκτικός, δεν χρειάζεται πανικός και βιασύνη για να ικανοποιήσει κάθε φορά τους ημετέρους του.

Η πρόταση μας ήταν ξεκάθαρη. Η αρχική γνωμοδότηση του νομικού συμβούλου ήταν συγκεκριμένη και έλεγε ότι ορισμένες οφειλές μπορούν να πληρωθούν και κάποιες άλλες όχι καθώς έχουν παραγραφεί.

Αυτό που ζητήσαμε ήταν να γνωμοδοτήσει εκ νέου ο ίδιος νομικός στον οποίο έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη, αν νομιμοποιείται το σώμα από την ώρα που δεν αμφισβητούνται οι οφειλές να  τις πληρώσει όλες.

Και πηγαίνοντας ένα βήμα παρακάτω, σημειώσαμε ότι αν πρέπει να τις πληρώσει ο δήμος όλες και δεν υπάρχουν τα αντίστοιχα χρήματα  να πληρωθούν σε βάθος χρόνου.

Επί της ουσίας η πρόταση μας ήταν μια πρόταση προστασίας του κύρους του Δήμου μας και φυσικά του Δημοτικού Συμβουλίου».


Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.