ΠΑΣΟΚ Ελασσόνας: Για την απομάκρυνση της Νέλλης Καφφέ από τη διοίκηση του ΚΥ Ελασσόνας - Μια ακόμα παρέμβαση της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας με στόχο την τακτοποίηση των «γαλάζιων» στελεχών.

Σε δελτίο τύπου, η Τ.Ο.ΠΑΣΟΚ Ελασσόνας αναφέρει τα εξής: «Η αντικατάσταση της ιατρού Νέλλης (Γαρυφαλλιάς) Καφφέ από τη θέση της Συντονίστριας  του Κέντρου Υγείας Ελασσόνας και Περιφερειακών Ιατρείων, είναι μια ακόμα παρέμβαση της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας στην εύρυθμη λειτουργία του κράτους, με μοναδικό σκοπό την εξυπηρέτηση μικροκομματικών συμφερόντων.

Είναι γνωστή η επί δεκαετιών  προσφορά της κυρίας Καφφέ ως επιστήμονας και ως άνθρωπος στην κοινωνία της Ελασσόνας. Άλλωστε,  το αποδεικνύουν καθημερινά οι δεκάδες Ελασσονίτες που  περιμένουν υπομονετικά της σειρά τους για να εξετασθούν από την ιατρό Νέλλη Καφφέ. Οι διοικητικές της ικανότητες, επίσης, αποδεικνύονται από την εύρυθμη λειτουργία του Κέντρου Υγείας, υπό τη διοίκηση της.

Παρόλα τα ακαδημαϊκά προσόντα, τις ικανότητες, την πολυετή εμπειρία, την αρχαιότητα στη θέση αυτή, και την ευρεία αποδοχή του έργου της ιατρού, η Διοίκηση της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας Θεσσαλίας- Στερεάς Ελλάδας, επέλεξε να μην τα λάβει υπόψη και να την απομακρύνει από τη θέση αυτή.

Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας για μια ακόμη φορά  αγνόησε τους πολίτες  της Ελασσόνας και τις ανάγκες τους. Κρίμα.

Εμείς ως τοπική οργάνωση ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής Ελασσόνας, θα θέλαμε να  πούμε στην κυρία Καφφέ ένα μεγάλο ευχαριστώ, για την πολυετή προσφορά  της στην Κοινωνία της  Ελασσόνας.

Επίσης, στους καινούργιους διευθυντές ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο τους».

Τοπική Οργάνωση ΠΑΣΟΚ- Κίνημα Αλλαγής Ελασσόνας

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.