Στα 2,10 ευρώ το λίτρο η αμόλυβδη στη Λάρισα - Σε ανοδική πορεία το τελευταίο 15νθημερο

Την ώρα που οι καταναλωτές παλεύουν να τα βγάλουν πέρα με την ακρίβεια, η τιμή της αμόλυβδης βενζίνης σημειώνει αύξηση τις τελευταίες 15 μέρες, με τους ιδιοκτήτες αυτοκινήτων να βλέπουν την αντλία να δείχνει σχεδόν 2,10 ανά λίτρο, τη στιγμή που πριν από δύο εβδομάδες ήταν λίγο πάνω από το 2,02 το λίτρο.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το τελευταίο δελτίο επισκόπησης τιμών υγρών καυσίμων, η μέση πανελλαδική τιμή της αμόλυβδης στις 7 Νοεμβρίου ανήλθε σε 2,094 ευρώ/λίτρο, προσπερνώντας έπειτα από καιρό το diesel το οποίο διαμορφώθηκε στα 2,091 ευρώ

Με αυτά τα δεδομένα, οι οδηγοί αναζητούν πλέον το πρατήριο που θα πάνε για να βάλουν καύσιμα. Γι’ αυτό επισκέπτονται και τον ιστότοπο του υπουργείου Ανάπτυξης fuelprices.gr, όπου αναφέρονται οι τιμές του εκάστοτε βενζινάδικου της κάθε περιοχής, αλλά και η ακριβής τοποθεσία τους.

Στο νομό Λάρισας η μέση τιμή της αμόλυβδης βενζίνης κυμαίνεται στα 2,10 ευρώ το λίτρο, του πετρελαίου κίνησης στα 2,08 ευρώ το λίτρο και του πετρελαίου θέρμανσης στα 1,35 ευρώ το λίτρο. 

kosmoslarissa.gr (Mε πληροφορίες από aftodioikisi.gr) 

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.