Στους ρυθμούς της «6ης Ανάβασης» κινείται η Ελασσόνα

Στους ρυθμούς της «6ης Ανάβασης» κινείται η Ελασσόνα, με τους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού να ανυπομονούν να βρεθούν κοντά στον αγώνα.

Το σλόγκαν "προσμετράει στην καρδιά σας" έγινε πραγματικότητα μια που τη φετινή χρονιά όλοι οι προηγούμενοι αγώνες του κυπέλλου αναβάσεων βορείου Ελλάδος έχουν ακυρωθεί, ακυρώνοντας φυσικά και τον αντίστοιχο θεσμό.

Οι 37 οδηγοί που συμμετέχουν στον αγώνα δηλώνουν έτοιμοι για τις μάχες του Σαββατοκύριακου και σίγουρα θα ανταμείψουν με το θέαμα που θα προσφέρουν τους θεατές που αναμένεται να κατακλύσουν την όμορφη διαδρομή των 3,8 χλμ., που είναι το τμήμα της Ε.Ο. Ελασσόνας-Κοζάνης και βρίσκεται δύο χιλιόμετρα από την Ελασσόνα με κατεύθυνση προς Κοζάνη.

Από την πλευρά της η Λέσχη Αυτοκινήτου και Μοτοσικλέτας Καλλιθέας Ελασσόνας (ΛΑΜΚΕ), με την αρωγή της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του Δήμου Ελασσόνας, είναι έτοιμη να προσφέρει μια διοργάνωση που θα αφήσει άπαντες ικανοποιημένους.

Οι άνθρωποι της ΛΑΜΚΕ έχουν κάνει τα αδύνατα δυνατά και η διαδρομή είναι έτοιμη για να υποδεχθεί, τους επίδοξους νικητές.

Οι εκδηλώσεις για την 6η Ανάβαση Ελασσόνας ξεκίνησαν χθες Παρασκευή, στο service park της διοργάνωσης, όπου πραγματοποιήθηκε ο τεχνικός έλεγχος των αυτοκινήτων.

Σήμερα Σάββατο 19 Νοεμβρίου, στις 10 θα κλείσει ο δρόμος και στις 11 θα ξεκινήσουν τα επίσημα δοκιμαστικά.

Να υπενθυμίσουμε, ότι, λόγω τέλεσης του αγώνα αυτοκινήτου με την επωνυμία «6η Ανάβαση Ελασσόνας», θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην Ε.Ο. Λάρισας – Κοζάνης, από τη διασταύρωση των οδών 6ης Οκτωβρίου με Τσιμισκή στην πόλη της Ελασσόνας) έως και τη διασταύρωση Ε.Ο. Λάρισας – Κοζάνης με Ε.Ο. Κατερίνης – Ελασσόνας, το Σάββατο (19-11-2022) κατά τις ώρες 10.00-17.00 και την Κυριακή (20-11-2022) κατά τις ώρες 10.00-16.00.

Το Ράδιο Ελασσόνα 88.4, που είναι και χορηγός επικοινωνίας της διοργάνωσης, μετά από συμφωνία και σε συνεργασία με την ΛΑΜΚΕ, θα μεταδώσει σε live streaming των αγώνα.

Η ζωντανή μετάδοση του αγώνα θα γίνει την Κυριακή 20 Νοεμβρίου από τις 11:00 το πρωί μέχρι τις 3 το μεσημέρι.

Η μετάδοση θα γίνει σε υψηλή ποιότητα εικόνας και ήχου και θα πραγματοποιηθεί με 2 κάμερες, ένα drone (καιρού επιτρέποντος…)  και περιγραφή από δύο εκφωνητές, προσφέροντας στους τηλεθεατές την καλύτερη δυνατή κάλυψη του αγώνα.


Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.