Έφυγε πρόωρα από τη ζωή η γυμνάστρια Δήμητρα Βαρλάμη με καταγωγή από την Ελασσόνα

 Θλίψη έχει προκαλέσει στην Ελασσόνα και τον Εύοσμο Θεσσαλονίκης, η είδηση του θανάτου της γυμνάστριας Δήμητρας Βαρλάμη η οποία «έφυγε» στα 57 της χρόνια.

Η άτυχη Δήμητρα έχοντας καταγωγή από την Ελασσόνα ζούσε στον Εύοσμο και εργαζόταν ως γυμνάστρια στο 6ο Γυμνάσιο Ευόσμου.

Η Δήμητρα Βαρλάμη ήταν ιδιαίτερα αγαπητή τόσο στον Εύοσμο όσο και στην Ελασσόνα και όλοι μόνο καλά λόγια έχουν να πουν.

Η κηδεία της θα γίνει αύριο Πέμπτη 1/12/2022 και ώρα 13:00 στο Ιερό Ναό του Αγίου Αρσενίου στην Ελασσόνα.

Η Ε' ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης, θρηνεί για τον αδόκητο θάνατο της Δήμητρας Βαρλάμη  που υπηρετούσε για πολλά χρόνια στο 6ο Γυμνάσιο Ευόσμου. 

Αναλυτικά

"Το Δ.Σ. της Ε΄ ΕΛΜΕ-Θ  και η εκπαιδευτική κοινότητα πληροφορηθήκαμε συγκλονισμένοι τον αιφνίδιο χαμό της συναδέλφου Δήμητρας Βαρλάμη  που υπηρετούσε για πολλά χρόνια στο 6ο Γυμνάσιο Ευόσμου. 

Τη Δήμητρα τη γνωρίσαμε ως συνάδελφο ανήσυχη, δραστήρια, με άποψη και συμμετοχή, με προσφορά στους μαθητές της και έντονη παρουσία στο σχολείο. Η Δήμητρα ήταν παρούσα στους αγώνες για την υπεράσπιση του δημόσιου σχολείου. Θα μας λείψει η παρουσία της στην αυλή και στην είσοδο του σχολείου κάθε φορά που θα βρισκόμαστε στο σχολείο της και δεν θα είναι πια εκεί. Θα τη θυμόμαστε για τη συμμετοχή και την προσφορά της.

Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένειά της, τους φίλους, στους συναδέλφους και στο σχολείο της".

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.