Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση για τις δωροεπιταγές της «Μαγικής Νύχτας» του Ε.Σ.Ελασσόνας – Οι τυχεροί λαχνοί

Με μεγάλη επιτυχία και πολύ μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου, η «Μαγική Νύχτα», που διοργάνωσε ο Εμπορικός Σύλλογος Ελασσόνας με την αμέριστη υποστήριξη του Δήμου Ελασσόνας και του Επιμελητηρίου Λάρισας.

Καταναλωτές που στήριξαν την τοπική αγορά, επιβραβεύτηκαν με λαχνούς και η τύχη χαμογέλασε σε έξι από αυτούς, καθώς το απόγευμα της Τρίτης (13/12) στα γραφεία του Εμπορικού Συλλόγου Ελασσόνας πραγματοποιήθηκε η κλήρωση για έξι δωροεπιταγές (δύο των 100 ευρώ και τέσσερις των 50 ευρώ).

Στην κλήρωση παραβρέθηκε το ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου Ελασσόνας και εκ μέρους του Επιμελητηρίου Λάρισας, ο Οικονομικός Επόπτης Δημήτρης Οικονόμου.

Οι τυχεροί αριθμοί της κλήρωσης είναι:

ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ ΤΥΧΕΡΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 24 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ, Ο ΛΑΧΝΟΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΤΟΝ Α’ ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 31 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ ΤΟΥ Α’ ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΥ Ο ΛΑΧΝΟΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΤΟΝ Β’ ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 5 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 

Οι τυχεροί μπορούν να εξαργυρώσουν τις δωροεπιταγές από την λίστα των καταστημάτων που συμμετείχαν με κουπόνια στην Μαγική Νύχτα! 

Την λίστα των καταστημάτων θα την παραλάβουν μαζί με τις δωροεπιταγές από την ταμεία του Εμπορικού Συλλόγου Νόπη Ξυνού τηλ. 6976787455.
Ανδρέας Νικούλης
Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.