Δωρεάν διάθεση πετρελαίου θέρμανσης ΕΚΟ, σε πολυμελείς οικογένειες από τα πρατήρια Άλκη Χατζηβασίλη στην Ελασσόνα

Η Ηelleniq Εnergy σε συνεργασία με τα πρατήρια υγρών καυσίμων ΕΚΟ Άλκη Χατζηβασίλη στην Ελασσόνα, προσφέρουν 500 λίτρα πετρέλαιο θέρμανσης δωρεάν έως το Σάββατο 31/12 σε πολυμελείς οικογένειες που έχουν τέσσερα ή και περισσότερα παιδιά, με σκοπό να έχουμε όλοι ένα ζεστό σπίτι τις φετινές γιορτές.

Τα πρατήρια υγρών καυσίμων Άλκη Χατζηβασίλη στην Ελασσόνα, φέρνουν τη ζεστασιά στο σπίτι σας με εγγυημένη ποσότητα και ποιότητα στην καλύτερη τιμή της αγοράς. Με υπερσύγχρονο εξοπλισμό είναι δίπλα σας με άμεση διανομή και ταχεία εξυπηρέτηση.

Πολλές ζέστες ευχές σε όλο τον κόσμο από τα πρατήρια υγρών καυσίμων Άλκη Χατζηβασίλη (6ης Οκτωβρίου 177 και στο 1ο χλμ Ελασσόνας-Δεσκάτης.

ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 24930-25320 και Κιν.: 6977-227455

*Η διαδικασία υποβολής αιτήσεων είναι απλοποιημένη

Οι χρήστες της πλατφόρμας (https://zestasia.helleniq.gr) μπορούν με την αναγραφή του Αριθμού Φορολογικού Μητρώου (ΑΦΜ) και του Αριθμού Παροχής Ηλεκτρικού Ρεύματος της φορολογικής τους κατοικίας, να συνδέονται αυτόματα με τον ιστότοπο της ΑΑΔΕ, η οποία ελέγχει εάν πληρούνται οι προϋποθέσεις ένταξης στο πρόγραμμα, σύμφωνα με την εκκαθαρισμένη φορολογική δήλωση για το έτος 2021, ενώ ακολούθως ενημερώνει την HELLENiQ ENERGY. Υπενθυμίζεται ότι, η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων που ξεκίνησε την 1η Δεκέμβρη, θα διαρκέσει έως τις 31/12/2022.


Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.