Με μεγάλη επιτυχία η Χριστουγεννιάτικη μουσική εκδήλωση της Ι.Μ.Ελασσόνας (φωτ.-video)

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης 20 Δεκεμβρίου, η Χριστουγεννιάτικη μουσική εκδήλωση που διοργάνωσε, η Ιερά Μητρόπολη Ελασσόνας, στο κατάμεστο από κόσμο Πνευματικό Κέντρο της Μητροπόλεως. 

Στην εκδήλωση, κατά τη διάρκεια της οποίας αποδόθηκαν ύμνοι, κάλαντα και τραγούδια των Χριστουγέννων συμμετείχαν, η Παιδική χορωδία του Μορφωτικού Συλλόγου Τσαριτσάνης, υπό την διεύθυνση της κ. Αλίνας Κοτζαμάνη-Πάσχου, ο Μουσικός Σύλλογος Ελασσόνας «musicArte» με μαέστρο τον κ. Κώστα Μάτη, και ο Σύλλογος Βυζαντινής Μουσικής «Θεσσαλοί Μελωδοί» υπο την διεύθυνση του κ. Γεωργίου Λεμονόπουλου.

Στο τέλος της εκδήλωσης, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ελασσόνας κ.κ.Χαρίτων, συνεχάρη τους συμμετέχοντες, στεκόμενος ιδιαίτερα στα παιδιά που αποτελούν το μέλλον του τόπου μας. Ολοκληρώνοντας, ευχήθηκε σε όλους για καλές και χαρούμενες γιορτές και καλά Χριστούγεννα.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Θανάσης Παιδής και ο Διοικητής του ΑΤ Ελασσόνας Πέτρος Μουταφίδης.


Ανδρέας Νικούλης
Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.