«Μαγική Νύχτα» σήμερα στην Ελασσόνα

Η Ελασσόνα «γιορτάζει», με τον Εμπορικό Σύλλογο της πόλης να προσκαλεί κατοίκους και επισκέπτες να περιηγηθούν στο εμπορικό κέντρο, σε μια μεγάλη χριστουγεννιάτικη γιορτή με πολλές εκπλήξεις, με δράσεις ανάλογες με αυτές τις «Λευκής Νύχτας». 

Μια «Μαγική Νύχτα», υπόσχεται ο Εμπορικός Σύλλογος Ελασσόνας σε καταναλωτές, επισκέπτες και καταστηματάρχες σήμερα Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου, στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών του για τη στήριξη της τοπικής αγοράς και την προβολή όλων των καταστημάτων, με αφορμή την εορταστική περίοδο Χριστουγέννων 2022 και Πρωτοχρονιάς 2023.

Στη σημερινή δράση που οργανώνεται από τον Εμπορικό Σύλλογο Ελασσόνας, συνδιοργανωτές είναι ο Δήμος Ελασσόνας και το Επιμελητήριο Λάρισας.

Από νωρίς το απόγευμα, τους δρόμους της Ελασσόνας θα κατακλύσουν ξυλοπόδαροι, μασκότ, μάγοι, ξωτικά και Αϊ-Βασίληδες, βάζοντας στο πνεύμα των Χριστουγέννων μικρούς και μεγάλους. «Μαλλί της γριάς» και ποπ-κορν για τους μικρούς μας φίλους και κρασί ζεστό από τους τοπικούς παραγωγούς μας. Ενώ DJ, θα πλαισιώσει με χριστουγεννιάτικες μελωδίες τις δράσεις στο εμπορικό κέντρο.

Τα καταστήματα θα παραμείνουν ανοιχτά πρωί, απόγευμα και ως αργά, με τις καλύτερες τιμές της αγοράς, εκπλήξεις και «κεράσματα». Χαρακτηριστικά, τα όσα τονίζει σε σχετικό ενημερωτικό η Διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου Ελασσόνας: «Κάνουμε τις αγορές μας και ταυτόχρονα διασκεδάζοντας με τα πλούσια δρώμενα που την πλαισιώνουν. Στηρίζουμε την τοπική μας αγορά, σημαίνει στηρίζουμε το δικό μας σπίτι. Διασκεδάζουμε όλοι μαζί σε μια βραδιά αξέχαστη για την πόλη μας! Αγοράζω και Διασκεδάζω μέχρι αργά το βράδυ». 

Σημειώνεται ότι οι καταναλωτές, με κάθε αγορά μπαίνουν σε κλήρωση με Δωροεπταγές: 1ο Λαχείο: 100 ευρώ / 2ο Λαχείο: 100 ευρώ / 3ο, 4ο, 5ο και 6ο Λαχείο: 50 ευρώ.

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.