Μύρισε Χριστούγεννα στην Ελασσόνα – Με τους «KINGS» φωταγωγήθηκε το δέντρο στην κεντρική πλατεία της πόλης (Φωτ.-video)

Πραγματοποιήθηκε η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην κεντρική πλατεία της Ελασσόνας στις 8:30 το βράδυ της Δευτέρας. Μια εκδήλωση που «μάγεψε» μικρούς και μεγάλους.

Η Ελασσόνα ντύθηκε με γιορτινά χριστουγεννιάτικα χρώματα και «καλωσόρισε» την πιο όμορφη, αγαπημένη και αισιόδοξη περίοδο του χρόνου!

Η ανταπόκριση των πολιτών στην πρόσκληση του Δήμου Ελασσόνας και της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού  ξεπέρασε κάθε προσδοκία  και επιβεβαίωσε ότι όλοι έχουν ανάγκη από διασκέδαση και απόδραση από την καθημερινότητα.

Η εκδήλωση άνοιξε με γιορτινές μελωδίες από την Φιλαρμονική του Δήμου Ελασσόνας υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Δημ. Τσιαβέ, η οποία συμπληρώνει 60 χρόνια  ζωής, και στη συνέχεια ο Δήμαρχος Ελασσόνας Νίκος Γάτσας έδωσε το σήμα για την καθιερωμένη αντίστροφη μέτρηση μέχρι να ανάψει το Δέντρο, υπό τα χειροκροτήματα του κόσμου.

Στο σύντομο μήνυμα του ο Δήμαρχος ευχήθηκε σε όλους καλά Χριστούγεννα, καλές γιορτές, με υγεία ευτυχία και αγάπη. 

Αμέσως μετά ακολούθησε η συναυλία του συγκροτήματος “KINGS”  που ξεσήκωσαν τους παρευρισκόμενους με τα τραγούδια τους.

Ο Δήμος Ελασσόνας και η Αντιδημαρχία Πολιτισμού θέλοντας να συμβάλει στο εορταστικό κλίμα των ημερών, έχει οργανώσει ένα πλούσιο πρόγραμμα πολιτιστικών εκδηλώσεων καθ’ όλη τη διάρκεια των εορτών έως και τα Θεοφάνια το οποίο έχει αναρτηθεί και στη σελίδα του δήμου www.dimoselassonas.gr.

Ανδρέας Νικούλης
Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.