Κώστας Αρβανίτης από τα γραφεία της Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Ελασσόνας: Ώρα για πολιτική αλλαγή

 Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε στα γραφεία της Οργάνωσης Μελών του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Ελασσόνας, ο Ευρωβουλευτής και δημοσιογράφος Κώστας Αρβανίτης, όπου απάντησε στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων της Ελασσόνας και των τοπικών Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης.

Ο κ. Αρβανίτης για ακόμη μια φορά, μίλησε για την ουσιαστική ανάγκη για πολιτική αλλαγή με μία προοδευτική κυβέρνηση που θα έχει βασικό κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία ενώ συζήτησε με τους παρευρισκόμενους για τα προβλήματα της περιοχής.

Ο Γραμματέας της Ο.Μ. Νίκος Μπίκιας και το μέλος της Ν.Ε. Λάρισας Γιάννης Καριπίδης ανέλυσαν την κατάσταση που επικρατεί στην τοπική αυτοδιοίκηση ενώ ο αναπληρωτής γραμματέας Θωμάς Καραγέωργος και το μέλος Χρήστος Παπαδημητρίου παρείχαν ενημέρωση επάνω στα ζητήματα της αγροτικής πολιτικής.

Ο Περιφερειακός σύμβουλος Πέτρος Τσακνάκης ανέλυσε ζητήματα και προβλήματα που υπάρχουν με τη νέα ΚΑΠ ενώ το μέλος Στέλιος Πάτσης ενημέρωσε τον Ευρωβουλευτή για τα θέματα που αφορούν στις εργασιακές σχέσεις και στον κλάδο του εμπορίου.

Τέλος το μέλος Σάκης Δαρδούμπας παρέδωσε ένα κείμενό του για την ιστορική σημασία του Ολύμπου και του Ελληνισμού στον Ευρωβουλευτή, με εκείνον να ανταποδίδει με ένα βιβλιαράκι-ενθύμιο στον ερευνητή.

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.