Περιοδεία Αρβανίτη στην Ελασσόνα – Δέσμευση για άμεση ερώτηση στην Κομισιόν για το ημιτελές Φράγμα Αγιονερίου

Συνέχισε χθες στο πλαίσιο της περιοδείας στον νομό τις συναντήσεις του στην Ελάσσονα ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Κώστας Αρβανίτnς. 

Νωρίς το πρωί, επισκέφθηκε τα γραφεία της Ο.Μ. Ελασσόνας, όπου συναντήθηκε με τοπικά στελέχη, φορείς και εκπροσώπους των τοπικών Μ.Μ.Ε., όπου ακολούθησε ανταλλαγή απόψεων για τοπικά προβλήματα. 

Ακολούθησε, στις 11 το πρωί, συνάντηση με τον δήμαρχο Ελασσόνας Νίκο Γάτσα, εκεί όπου και ενημερώθηκε για θέματα και προβλήματα του Δήμου Ελασσόναs. Ανάμεσα στα άλλα, όπως δεσμεύτηκε, μέσα στην εβδομάδα ο ίδιος θα καταθέσει ερώτηση στπν Κομισιόν για το nμιτελέs Φράγμα Αγιονερίου, ενώ δεν έκρυψε τnν ανησυχία του για τn σημερινή «παγωμένη» κατάσταση στα σεισμόπληκτα χωριά τηs περιοχής.

Στη συνέχεια, περιόδευσε στnν αγορά τns πόλης και είχε συνάντηση με επαγγελματίες και τn διοίκηση του τοπικού Εμπορικού Συλλόγου.

Τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Κ. Αρβανίτn συνόδευαν ο συντονιστήs - γραμματέας τns Ο.Μ. του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στον Δnμο Ελασσόναs Νίκοs Μπiκιαs, οι αντιδήμαρχοι Ελασσόναs Γιάννns Καριπίδns και Χρήστος Παπαδnμnτρίου, ο περιφερειακός σύμβουλος Θεσσαλίαs Πέτροs Τσακνάκns, μέλn τns τοπικήs Ο.Μ. και τοπικά στελέχη.

Του Γιάννη Μουκίδη
Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.