Πρόκριση στις καθυστερήσεις για τον ΠΟΕ

Συναρπαστικό (αλλά και με ένταση) φινάλε είχε το χθεσινό παιχνίδι στο Δαμάσι όπου ο Π.Ο. Ελασσόναs πήρε τη νίκη με 2-1,μετά από ανατροπή που επετεύχθη στιs καθυστερήσεις, απέναντι στον Δαμασιακό που εξέφρασε πολλά παράπονα, γιατί όπως υποστηρίζουν, οι φιλοξενούμενοι δεν τήρησαν το «fair play» στο νικητήριο γκολ που ξεκίνησε από εκτέλεση πλαγίου άουτ, ενώ παράλληλα υποστήριξαν ότι ο παίκτης του Π.Ο.Ε. πήρε την μπάλα με το χέρι. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να σημειωθεί ένταση στο παιχνίδι και προσωρινή διακοπή.

Ο Δαμασιακόs που κοίταξε κατάματα τον κατά μία κατηγορία αντίπαλο του (μάλιστα ο τεχνικός των γηπεδούχων Φ.Πλίτσηs έδωσε συγχαρητήρια στουs παίκτες του, τουs οποίους χαρακτήρισε ήρωες) προηγήθηκε στο 21' με τον Δημητρέλη με κοντινό πλασέ.

Με το 1-0 ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος, για να ξεκινήσει η επανάληψη στην οποία κρίθηκαν τα πάντα. Αρχικά ο Ιγγλέζοs στο 70' είχε σουτ στο δοκάρι, ενώ στο 81' ο ίδιος παίκτης, μετά από κεφαλιά πάσα του Νταμπώση με κοντινό πλασέ ισοφάρισε σε 1-1.

Το παιχνίδι κρίθηκε στο 90'+3' όταν μετά από εκτέλεση πλαγίου άουτ από τον Νταμπώση, ο Κουκούληs πήρε την μπάλα και με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 1-2, κάτω από τιs έντονες διαμαρτυρίες των γηπεδούχων (στο σημείο αυτό αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Οικονόμου).

Στο 90'+7' ο Δαμασιακόs άγγιξε την ισοφάριση, όταν ο Κυριάκος με φουλ έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Τον αγώνα διηύθυνε η κ. Δεληγιάννη, με βοηθούς τουs κ. Ρουπέλα και Κοντογιώργο.

Δαμασιακός (Φ.Πλίτσns): Γεωργούλαs, Μπακαίμns Στ., Μουσιάρns Θ., Καρακάνοs, Οικονόμου, Μουσιάρns Δ., Δελnχάs ,Κυρατζήs, Λέτσιοs (94' Μπακαίμns Χρ.),Κυριά­κοs, Δnμnτρέλns (72' Πέτρου).

Π.Ο.Ελασσόνας (Β.Κολιόs - Γ.Καλτέκης): Πέρπεραs, Κακάμns, Νταμπώσns, Λαγόs, Μπαγιώταs (46' Περτζιόνι), Κοντοθανάσns, Καραγκούνns, Τσάτσοs (73' Κουκούλns}, Κωστούλαs, Καραμούλαs (64' Ιγγλέζοs), Μουλτσιάs (34' λ.τ. Γκαμπέταs).

Α.Γ - Α.Ν. - Πηγή: Εφ.ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ


Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.