Συνεχίζονται οι προσθήκες στο συνδυασμό «Δύναμη Συνεργασίας»

Δύο ακόμη νέους υποψηφίους με τον συνδυασμό «Δύναμη Συνεργασίας», για τις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Ελασσόνας και επικεφαλής του συνδυασμού Νίκος Γάτσας.

Πρόκειται για τους Βασίλη Κολοβό (υποψήφιος στη δημοτική κοινότητα Κρυόβρυσης) και Κωνσταντίνα Πανταζή (υποψήφια δημοτική σύμβουλος).

Αναλυτικά, σε ανάρτηση του αναφέρονται τα εξής:

"Ο Βασίλης Κολοβός είναι ο νέος υποψήφιος του συνδυασμού μας στη δημοτική κοινότητα Κρυόβρυσης. Είναι στέλεχος των ενόπλων δυνάμεων και Πρόεδρος του Μορφωτικού Εκπολιτιστικού Συλλόγου Κρυόβρυσης. Είναι γνωστός για την εθελοντική προσφορά του στα κοινωνικά και πολιτιστικά δρώμενα της ορεινής κοινότητας.

Η Κωνσταντίνα Πανταζή είναι μία νέα εργαζόμενη γυναίκα και μητέρα δύο παιδιών. Κατάγεται από τα Αμπέλια Βερδικούσιας και στον ελεύθερο χρόνο της διδάσκει παραδοσιακούς χορούς σε χορευτικά τμήματα σωματείων. Έχει συνεργαστεί με πολλούς συλλόγους του δήμου μας. Κοινός μας στόχος να κρατήσουμε ζωντανές τις παραδόσεις και τον πολιτισμό στις κοινότητες του Δήμου, διοργανώνοντας δράσεις και προγράμματα για τα παιδιά και τις οικογένειες που κατοικούν στον τόπο μας.

Θέλω να τους ευχαριστήσω για την συμμετοχή τους στη «Δύναμη Συνεργασίας» και να τους ευχηθώ καλή επιτυχία". 

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.