Προφίλ

Καλώς ήλθατε στην ιστοσελίδα του ΡΑΔΙΟ ΕΛΑΣΣΟΝΑ.

Η καλύτερη ραδιοφωνική επιλογή που σου φέρνει την καλύτερη μουσική όλο το 24ωρο, τις τελευταίες αθλητικές εξελίξεις ως αποκλειστικός συνεργάτης του Σπορ Fm 94,6 για τη Λάρισα, μαζί με την πιο έγκυρη ιστοσελίδα με συνεχή ενημέρωση για τοπικά αλλά και πανελλαδικά νέα.

Το ΡΑΔΙΟ ΕΛΑΣΣΟΝΑ λειτουργεί από το 1989. Κατάφερε να καθιερωθεί στην πρώτη θέση στις προτιμήσεις των ακροατών της επαρχίας Ελασσόνας * αλλά και στα καλύτερα του Νομού Λάρισας * συνδυάζοντας στο πρόγραμμα του ενημέρωση και ψυχαγωγία.


Στο ΡΑΔΙΟ ΕΛΑΣΣΟΝΑ δημιουργούμε επιτυχίες , δεν τις αναπαράγουμε. Θέλουμε να δίνουμε στους ακροατές μας την ευκαιρία να γνωρίζουν συνεχώς νέα μουσικά κομμάτια. Έτσι, το κοινό μας μπορεί να επιλέγει και να κρίνει τα αγαπημένα του ακούσματα χωρίς να περιορίζεται σε μετρημένα και χιλιοπαιγμένα τραγούδια.

*πηγή ΥΠ. ΤΥΠΟΥ

Το Ράδιο Ελασσόνα, με τις συνεχείς προσπάθειες των ανθρώπων του, πέτυχε να παρουσιάσει εκπομπές για όλες τις ηλικίες, με μεγάλη ποικιλία, που προσέφεραν τα μέγιστα στην ενημέρωση και ψυχαγωγία των ακροατών. Και βέβαια εμπλουτίζεται συνεχώς με νέες προτάσεις. Οι παραγωγοί του είναι χρόνια στο χώρο του ραδιοφώνου και το πολυάριθμο ακροατήριο αυξάνεται συνεχώς !

Επί τριάντα δύο χρόνια, η υψηλή ακροαματικότητα, μας έχει καθιερώσει ως ένα από τα πλέον αποδοτικότερα μέσα μαζικής ενημέρωσης στο χώρο της διαφήμισης.

Διαθέτουμε τμήμα marketing που διασφαλίζει την αποτελεσματική προβολή του πελάτη.

Στο σταθμό μας επιλέγετε το διαφημιστικό προϊόν που θα ανταποδώσει τα μέγιστα επιθυμητά αποτελέσματα για τον διαφημιζόμενο.

*Air Time ( ελεύθερα spot κατά την διάρκεια της ημέρας)

*Ειδικές παροχές (χορηγία εκπομπής από Δευτέρα έως Κυριακή )

* Ειδικές παροχές υψηλής συχνότητας ( ενημερωτικά, μουσικά και ψυχαγωγικά ένθετα αλλά και χορηγίες ώρας και ημιώρου)

Στείλτε μας email στο info@elassona884.gr ή επικοινωνήστε στο τηλέφωνο +30 24930 24007 και o υπεύθυνος του διαφημιστικού τμήματος του Ράδιο Ελασσόνα θα έρθει σε επαφή μαζί σας.

Μαζί θα δημιουργήσετε το πρόγραμμα επικοινωνίας που σας ταιριάζει.
Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.