Διαφήμιση


Έξυπνα, Οικονομικά, Αποδοτικά...

Στο Ράδιο Ελασσόνα γνωρίζουμε τον τρόπο για την επιτυχία της διαφημιστικής σας καμπάνιας. Έχουμε οικονομικά συνδυαστικά προγράμματα διαφήμισης.


Δημιουργούμε για σας επαγγελματικά ραδιοφωνικά σποτ, ώστε το μήνυμά σας να φτάσει στους ακροατές του ραδιοφώνου μας και να τους κερδίσει.

H επιλογή του ΡΑΔΙΟ ΕΛΑΣΣΟΝΑ 88.4 σαν διαφημιστικό μέσο, αποτελεί σταθερή αξία στην επιτυχία της διαφήμισης.


Σας προσφέρουμε τις καλύτερες λύσεις για να διαφημίσουμε την επιχείρηση σας με χαμηλό κόστος και σίγουρη επιτυχία.


Η σταθερή 1η θέση σε ακροαματικότητα εδώ και 33 περίπου χρόνια στην επαρχία ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ αλλά και η υψηλή ακροαματικότητα ανάμεσα σε όλα τα ραδιόφωνα του νομού ΛΑΡΙΣΑΣ αποτελούν την εγγύηση για το επιθυμητό αποτέλεσμα.


Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε άμεσα με το διαφημιστικό μας τμήμα και βγείτε κερδισμένοι ...
Τηλ:(+30) 2493024007 

e-mail: info@elassona884.gr


10 καλοί λόγοι για να Διαφημιστείτε στο ραδιόφωνο…

Αν σκοπεύετε να διαφημιστείτε, και θα πρέπει, είναι λογικό να δαπανήσετε χρήματα για τη διαφήμιση σας, εκεί που μπορείτε να έχετε τα περισσότερα ανταποδοτικά οφέλη … στο Ραδιόφωνο! Ακολουθούν δέκα λόγοι για τους οποίους το ραδιόφωνο είναι η καλύτερη επιλογή σας (σύμφωνα με το Radio Advertising Bureau).

1) To Ραδιόφωνο «πουλά» γιατί είναι άμεσο.

Έρευνες δείχνουν ότι το ραδιόφωνο προσεγγίζει τους καταναλωτές εντός δύο ωρών από την μεγαλύτερη αγορά της ημέρας είτε πρόκειται για αγορά σε φυσικό κατάστημα, είτε αγορά στο διαδύκτιο. Μπορεί να υπάρξει καλύτερη ώρα να προσεγγίσετε τους πελάτες σας, από ό, τι στο ραδιόφωνο του αυτοκινήτου τους, ενώ οδηγούν καθοδόν προς τα ψώνια της ημέρας;

2) Το Ραδιόφωνο πουλάει παντού.

Το Ραδιόφωνο είναι το μόνο αληθινό κινητό μέσο επικοινωνίας. Στο αυτοκίνητο, στην εργασία και στο παιχνίδι, το ραδιόφωνο είναι εκεί … η συντροφιά και η δύναμη της διαφήμισης που οι πελάτες σας παίρνουν μαζί τους όπου και αν πηγαίνουν.

3) Το Ραδιόφωνο πουλά με την οικειότητα.

Στην προσωπική σας ζωή, όταν έχετε κάτι πολύ σημαντικό να επικοινωνήσετε σε κάποιον, τι θα προτιμούσατε; να τους δείξετε μια εικόνα, να τους γράψετε, ή να τους μιλήσετε με την οικειότητα και το συναίσθημα της ανθρώπινης φωνής ; Το Ραδιόφωνο πουλά με την οικειότητα.

4) Το Ραδιόφωνο πρωταγωνιστεί στο θέατρο του νου.

Θέλετε ένα συμφωνικό μουσικό κομμάτι στη διαφήμισή σας, έναν ελέφαντα, μια χορωδία, ένα γέλιο παιδιού, ένα τραγούδι αγάπης; Με λέξεις, μουσική, ηχητικά εφέ που δημιουργούν εικόνες στο μυαλό και προκαλούν συγκίνηση, το θέατρο του ραδιοφωνικού νου μπορεί να δημιουργήσει από τις πιο δυνατές συναισθηματικά εικόνες.

5) To Ραδιόφωνο κάνει τη διαφήμισή σας να ξεχωρίζει

Οι σημερινές εφημερίδες περιέχουν κατά μέσο όρο 2/3 διαφήμιση. Η τηλεόραση ξοδεύει περίπου το 1/3 του χρόνου της στη διαφήμιση, ενώ στο internet οι χρήστες βομβαρδιζονται από διαφημίσεις. Στο ραδιόφωνο σήμερα, αφιερώνονται περίπου 10 λεπτά διαφήμισης ανά ώρα, που είναι λιγότερο από το 1/5 του χρόνου του για διαφημίσεις. Το ραδιόφωνο είναι ένα μέσο που η διαφήμισή σας ξεχωρίζει (uncluttered) και όταν το διαφημιστικό μήνυμα προβάλλεται, δεν περιβάλλεται από ανταγωνιστικά μηνύματα ή/και δεν χάνεται στις πίσω σελίδες.

6) Το ραδιόφωνο είναι το αποδοτικό μέσο σε κόστος.

Το κόστος παραγωγής στο ραδιόφωνο είναι λιγότερο από την Τηλεόραση ή/και τα έντυπα μέσα. Επιπλέον, το κόστος αγοράς διαφημιστικού χρόνου στο ραδιόφωνο, είναι χαμηλότερο από τα περισσότερα μέσα επιτρέποντας στους διαφημιζόμενους μέγιστη κάλυψη και αποτελεσματική συχνότητα.

7) Η κάλυψη είναι ωραία, αλλά η συχνότητα πουλάει.

Η εφημερίδα και η τηλεόραση είναι μέσα με κάλυψη, που προσεγγίζουν ένα ποικίλο αριθμό ανθρώπων. Οι ψυχολόγοι μας λένε ότι οι καταναλωτές πρέπει να εκτίθενται σε ένα διαφημιστικό μήνυμα τουλάχιστον τρεις φορές πριν αρχίσει το μήνυμα να εντυπώνεται. Οι περισσότερες τοπικές επιχειρήσεις δεν μπορούν να αντέξουν οικονομικά την απαραίτητη συχνότητα (τρεις φορές και πάνω) που απαιτεί μία διαφήμιση για να είναι αποτελεσματική – εκτός από το ραδιόφωνο. Το Ραδιόφωνο είναι το μέσο κάλυψης και συχνότητας που μπορείτε να αντέξετε οικονομικά.

8) Η στοχευμένη διαφήμιση του Ραδιοφώνου πουλάει.

Η ποικιλία της φυσιογνωμίας του προγράμματος, και των εκπομπών στο ραδιόφωνο σας επιτρέπει να στοχεύσετε τη διαφήμισή σας στο σταθμό ή στους σταθμούς που ταιριάζουν καλύτερα στα ενδιαφέροντα των πελατών σας. Δεν μπορείτε να στοχεύσετε τη διαφήμιση σας στα μέσα ευρείας κάλυψης όπως οι εφημερίδες και η τηλεόραση. Η μοναδική ικανότητα στόχευσης στο ραδιόφωνο σας εξοικονομεί χρήματα.

9) Είστε πάντα στην πρώτη σελίδα με το ραδιόφωνο.

Με τη ραδιοφωνική διαφήμιση είστε μπροστά και στο κέντρο της προσοχής του ακροατή όταν η διαφήμισή σας είναι στον αέρα. Ποτέ δεν θα είστε θαμμένος στη σελίδα 42 και ποτέ δεν θα περιβάλλεστε από τις διαφημίσεις του ανταγωνιστή σας. Με το ραδιόφωνο, είστε πάντα στην πρώτη σελίδα.

10) Το ραδιόφωνο είναι ένα ενεργό μέσο σε μια ενεργή κοινωνία.

Οι παθητικές μορφές διαφήμισης απλά παραθέτουν το προϊόν ή σου λένε που ένα προϊόν είναι διαθέσιμο. Το ραδιόφωνο είναι ένα ενεργό μέσο ικανό να δημιουργήσει συναισθήματα, να δημιουργήσει ζήτηση και πώληση το προϊόντος ή της υπηρεσία σας. Η σημερινή έντονα ανταγωνιστική αγορά απαιτεί ένα ενεργό μέσο. Αυτό είναι το ραδιόφωνο!

Πηγή: RAB, Radio Advertising Facts

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.