Ο Δημήτρης Μπουζούκης στο πλευρό του Δημάρχου Ελασσόνας

 Σε μία ακόμη ανακοίνωση υποψηφιότητας προχώρησε ο Δήμαρχος Ελασσόνας και επικεφαλής του συνδυασμού «Δύναμη Συνεργασίας» Νίκος Γάτσας. 

Πιο συγκεκριμένα ανακοίνωσε ως υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο του συνδυασμού, τον Δημήτρη Μπουζούκη. 

 Αναλυτικά όσα αναφέρονται σε σχετική ανακοίνωση:

"Ο Δημήτρης Μπουζούκης είναι εκπαιδευτικός Φυσικής Αγωγής και Διδάκτωρ στο αντικείμενο των Παραδοσιακών Χορών. Υπηρετεί ως Διευθυντής στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Ελασσόνας.

Έχει διατελέσει Διευθυντής στο Δημοτικό Σχολείο Τσαριτσάνης, υπεύθυνος αποκεντρωμένης δομής περιφέρειας Θεσσαλίας - ΙΠΕΜ ΔΟΕ 2013-2017, αναπληρωτής αιρετός στο ΠΥΣΠΕ Λάρισας 2016-2020, αιρετός ΠΥΣΠΕ Λάρισας το 2020 και πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Α/βάθμιας Επ. Ελασσόνας 2000-04. Έχει μεγάλη εκπαιδευτική και διοικητική εμπειρία. Η συμμετοχή του στα πολιτιστικά δρώμενα του Δήμου μας είναι διαχρονική, ως χοροδιδάσκαλος, συντονιστής, ερευνητής και σύμβουλος πολιτιστικών θεμάτων.

Είναι παντρεμένος με την γεωπόνο Μαρία Κλεισιάρη και πατέρας δύο παιδιών.

Για τη συμμετοχή του Δ. Μπουζούκη στη Δύναμη Συνεργασίας ο Δήμαρχος Ελασσόνας Ν. Γάτσας δήλωσε: "Υποδέχομαι σήμερα με μεγάλη χαρά τον Δημήτρη Μπουζούκη στο συνδυασμό Δύναμη Συνεργασίας.

Με τον Δημήτρη συνεργαστήκαμε στο παρελθόν σε σειρά πολιτιστικών και εκπαιδευτικών δράσεων και με εντυπωσίασε με τη μεθοδικότητα και την οργανωτικότητά του. Η εθελοντική συμμετοχή του σε φορείς και οργανώσεις του πολιτισμού και της παράδοσης αποδεικνύει την μεγάλη αγάπη του για τον τοπικό πολιτισμό και την ανάδειξη της περιοχής.

Κοινός μας στόχος είναι να αναδείξουμε περαιτέρω την πολιτιστική κληρονομιά της περιοχής, την ιστορία και τους ανθρώπους που έχουν προσφέρει με το έργο και τις προσπάθειές τους στον Δήμο μας.

Θέλω να τον ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπό μου και να του ευχηθώ καλή επιτυχία".

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.