Οι τυχεροί λαχνοί της χριστουγεννιάτικης δράσης “Ψωνίζω και Κερδίζω” του Εμπορικού Συλλόγου Ελασσόνας

Ο Εμπορικός Σύλλογος Ελασσόνας πραγματοποίησε το απόγευμα της Πέμπτης 4 Ιανουαρίου στα γραφεία του Συλλόγου, την κλήρωση των 44 δώρων (Δωροεπιταγές) της ΜΕΓΑΛΗΣ λαχειοφόρου ης χριστουγεννιάτικης δράσης “Ψωνίζω και Κερδίζω”

Στην κλήρωση παρευρέθηκε ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Αθλητισμού  και Δια Βίου Μάθησης κ. Στέλιος Δημουλάς, ο Εκπρόσωπος του Επιμελητηρίου και Οικονομικός Επόπτης κ. Δημήτρης Οικονόμου, η Πρόεδρος Τοπικού Συμβουλίου Ελασσόνας κ. Πόπη Φώλλα, ο Πρόεδρος Συνταξιούχων  ΤΕΒΕ ο κ. Πάνος Ξυνός καθώς και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού Συλλόγου.

ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΤΥΧΕΡΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 13 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ  ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΛΗΡΩΣΗ  ΜΕΧΡΙ  20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΚΑΙ  ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΚΛΗΡΩΣΗ ΜΕΧΡΙ 27 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ.

- Οι τυχεροί μπορούν να εξαργυρώσουν  τις ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΕΣ από τα καταστήματα που τις προσφέρουν μέχρι τέλος Φεβρουάριου 2024.

Τις δωροεπιταγές οι τυχεροί  θα μπορούν να τις  παραλάβουν από την πρόεδρο κ. Χαρά  Μπαγιώτα (6973001563) η την ταμεία Νόπη Χαλκίδου-Ξυνού  (6976787455)

Σε ανακοίνωση του, ο Εμπορικός Σύλλογος Ελασσόνας, ευχαριστεί όλους τους καταναλωτές που στήριξαν με τις αγορές τους τα καταστήματα της Ελασσόνας.

-Ακολουθεί η λίστα των τυχερών λαχείων:
Α.Ν.
Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.