Κύπελλο ΕΠΣΛ: Τον Αχιλλέα Φαρσάλων υποδέχεται ο ΠΟΕ και θέλει την πρόκριση – Κάλεσμα της διοίκησης στους φιλάθλους

Μετά την άνετη επικράτηση με 4-1 το προηγούμενο Σάββατο στα Φάρσαλα, επι του τοπικού Αχιλλέα, ο ΠΟ Ελασσόνας, για τον θεσμό  του Κυπέλλου της ΕΠΣ Λάρισας αυτή τη φορά, υποδέχεται στο Δημοτικό Γήπεδο Ελασσόνας, την ομάδα των Φαρσάλων και θέλει όσο τίποτα να πάρει την πρόκριση για τους «τέσσερις» του θεσμού αλλά και να διεκδικήσει ένα ακόμη ρεκόρ που είναι η κατάκτηση του τέταρτου συνεχόμενου τροπαίου. 

Η  άνετη επικράτηση πριν από λίγες ημέρες στον αγώνα πρωταθλήματος, δεν θα πρέπει να δημιουργήσει εφησυχασμό στο «στρατόπεδο» της Ελασσόνας, καθώς όπως έχουμε δει αρκετές φορές, τα παιχνίδια κυπέλου κρύβουν κινδύνους και εκπλήξεις και οι ποδοσφαιριστές του Ζήση Ζιάγκα θα πρέπει να δείξουν την απαραίτητη σοβαρότητα αν θέλουν να πάρουν την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Η διοίκηση του ΠΟΕ απευθύνει κάλεσμα στους φιλάθλους για το συγκεκριμένο παιχνίδι στο οποίο αναφέρει:

«Φίλοι του ΠΟΕ, φίλοι του ποδοσφαίρου. 

Η προσπάθεια της ομάδας μας στο Κύπελλο της ΕΠΣΛ συνεχίζεται.

Την Τρίτη 20 Φεβρουαρίου υποδεχόμαστε την ιστορική ομάδα του Αχιλλέα Φαρσάλων και στις 3:30 το μεσημέρι, όλοι οι δρόμοι, οδηγούν στο Δημοτικό Γήπεδο Ελασσόνας.

Η διοίκηση του συλλόγου καλεί τον φίλαθλο κόσμο της περιοχής, να βρεθεί στο γήπεδο και να ενισχύσει την ομάδα μας στην προσπάθεια για πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου της ΕΠΣΛ. 

Η παρουσία σας και η υποστήριξη σας είναι η δύναμή μας».  

Α.Ν.
Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.