Χρήστος Καπετάνος: “Οφείλουμε να στηρίζουμε τις δράσεις για ζητήματα υγείας"

«Δράσεις όπως η σημερινή που στόχο έχουν την βελτίωση και την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας από τους δημόσιους φορείς υγείας της περιοχής μας οφείλουμε όλοι να τις στηρίζουμε. Η βοήθεια προς το συνάνθρωπο δεν είναι δεδομένη στις μέρες μας και για το λόγο αυτό οι πρωτοβουλίες του Παραρτήματος Λάρισας της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας είναι αξιέπαινες και αξίζουν της προσοχής  και της συμμετοχής μας.»

Τα παραπάνω επεσήμανε ο πρώην Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Λάρισας, Χρήστος Καπετάνος αναφορικά με τη συμμετοχή του στο πρώτο “Spring bloom bazzar” της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας, που έλαβε χώρα την περασμένη Κυριακή. Σκοπός του bazzar ήταν η συγκέντρωση εσόδων για την ανακαίνιση των χώρων του Τμήματος Χημειοθεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας και η αγορά ειδών για το αντίστοιχο τμήμα του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας.

Ο Λαρισαίος πολιτικός είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με την Πρόεδρο, Ράνια Σουλτούκη και μέλη του παραρτήματος Λάρισας της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας αλλά και με τους συμμετέχοντες στην εκδήλωση. Επιπλέον, ενημερώθηκε από την Πρόεδρο και για τις μελλοντικές φιλανθρωπικές  δράσεις του παραρτήματος, που στόχο θα έχουν την στήριξη των νοσούντων από καρκίνο και των οικογενειών τους.

«Ο εθελοντισμός εν γένει είναι έννοια που πρέπει να μας αφορά όλο και περισσότερο. Στηρίζοντας δράσεις όπως τη σημερινή, στηρίζουμε ουσιαστικά τους δικούς μας ανθρώπους, τους συγγενείς μας, τους γείτονες μας και τους συμπολίτες μας που πάσχουν από κάποια μορφή καρκίνου. Προσωπικά είμαι πάντα αρωγός σε τέτοιες προσπάθειες και ειδικά για ευαίσθητα ζητήματα υγείας. Συγχαρητήρια στην πρόεδρο της Εταιρείας, κ. Ράνια Σουλτούκη και τα μέλη του Δ.Σ. για το φιλανθρωπικό ανοιξιάτικο μπαζάρ και γενικότερα για τον σπουδαίο αγώνα τους. Ο καρκίνος μπορεί να νικηθεί».

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.