Επίσκεψη του υποψήφιου βουλευτή Λάρισας, κ. Νίκου Ντόλα στη ΔΥΠΑ (ΟΑΕΔ) Λάρισας

Τη Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (ΔΥΠΑ) Λάρισας και την Επαγγελματική Σχολή (ΕΠΑΣ) Μαθητείας ΔΥΠΑ Λάρισας επισκέφθηκε ο υποψήφιος βουλευτής του Ν. Λάρισας κ. Νίκος Ντόλας. Στο πλαίσιο της επίσκεψής του είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με την  Προϊσταμένη της Περιφερειακής Διεύθυνσης Θεσσαλίας της ΔΥΠΑ, κ. Όλγα Τσιούρβα, και τον Διευθυντή της ΕΠΑΣ Μαθητείας ΔΥΠΑ Λάρισας, κ. Δαλαμπύρα Δημήτριο, για τη διάρθρωση των υπηρεσιών της ΔΥΠΑ και της ΕΠΑΣ Μαθητείας ΔΥΠΑ, αντίστοιχα, στη Λάρισα. 

Συγκεκριμένα, ο κ. Ντόλας ενημερώθηκε από την κα Τσιούρβα για το έργο που καλείται να διαχειριστεί η ΔΥΠΑ, τη σημασία όλων των προγραμμάτων απασχόλησης και τη συνεισφορά αυτών στην ομαλή ένταξη και επανένταξη των ανέργων στην αγορά εργασίας. Επιπλέον, τέθηκαν ζητήματα που χρήζουν περαιτέρω διαχείρισης, προκειμένου να επιτευχθεί η όσο το δυνατόν ποιοτικότερη εξυπηρέτηση των πολιτών.  Με τη σειρά του, ο κ. Δαλαμπύρας ενημέρωσε τον κ. Ντόλα για το σημαντικό έργο της ΕΠΑΣ Μαθητείας ΔΥΠΑ, για τον αριθμό των εκπαιδευτικών που διδάσκουν στην επαγγελματική σχολή καθώς και για τον αριθμό των σπουδαστών, σε ετήσια βάση. 

Στο πλαίσιο της επίσκεψής του, ο κ. Ντόλας είχε τη δυνατότητα να συναντήσει τους υπαλλήλους όλων των υπηρεσιών της ΔΥΠΑ Λάρισας. Ειδικότερα, συνομίλησε με υπαλλήλους του Κέντρου Προώθησης Απασχόλησης (ΚΠΑ2) Λάρισας, το οποίο διαχειρίζεται προγράμματα απασχόλησης, επιδόματα ανεργίας και εν γένει κοινωνικές παροχές και με υπαλλήλους της Περιφερειακής Διεύθυνσης Θεσσαλίας, του ΚΕΚ και του ΙΕΚ Λάρισας. 

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.