Ο Κώστας Καραγιάννης στο ψηφοδέλτιο της παράταξης του Νίκου Ευαγγέλου

Νέα υποψηφιότητα για το συνδυασμό του πρώην Δημάρχου Ελασσόνας και εκ νέου υποψήφιου με τον συνδυασμό «ΑλλάΖουμε» του Νίκου Ευαγγέλου. 

Πιο συγκεκριμένα ανακοίνωσε ως υποψήφιο του συνδυασμού, τον  Κώστα Καραγιάννη.

 Αναλυτικά όσα αναφέρονται σε σχετική ανακοίνωση:

"Η παράταξη «ΑλλάΖουμε» στηρίζεται σε ανθρώπους που έχουν εμπειρία στην αυτοδιοίκηση αλλά είναι και καταξιωμένοι στον επαγγελματικό τους στίβο.

Καλωσορίζουμε τον Κώστα Καραγιάννη, Δημοτικό Σύμβουλο του Δήμου Ελασσόνας.

Γεννήθηκε, μεγάλωσε και ζει στην Τσαριτσάνη από το 1970.

Ολοκλήρωσε τις σπουδές του στη Γεωπονία το 1993.

Εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας στον τομέα της εμπορίας αγροεφοδίων και δραστηριοποιείται ως αγρότης από τα νεανικά του χρόνια μέχρι και σήμερα.

Είναι παντρεμένος και πατέρας τριών παιδιών.

Η ενασχόλησή του με τα κοινά ξεκίνησε από νεαρή ηλικία. Κατά την πολυετή θητεία του ως αντιπρόεδρος στην μαρτυρική κοινότητα Τσαριτσάνης και ως Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Ελασσόνας υπήρξε αποδέκτης θεμάτων που απασχόλησαν τους δημότες. Μοιράστηκε προβληματισμούς, αντάλλαξε ιδέες, συμμερίστηκε την άμεση και αποτελεσματική ικανοποίηση ζητημάτων όπως: καθαριότητα, ανακύκλωση, τεχνικά θέματα και κοινωνική αλληλεγγύη, συνειδητοποιώντας την ανάγκη για τη διατήρηση της ποιότητας ζωής στον τόπο μας.

Η καθημερινή επαφή με τους συμπολίτες του και η επιθυμία για προσφορά στο κοινωνικό σύνολο του Δήμου Ελασσόνας αποτελεί το μοναδικό κίνητρο για να είναι υποψήφιος με την παράταξη «ΑλλάΖουμε» του Νίκου Ευαγγέλου, ενός ανθρώπου με πραγματικό όραμα, θέληση και ικανότητα.

Του ευχόμαστε καλή επιτυχία στον κοινό μας αγώνα".


Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.