Στηρίζω - Ψηφίζω Κατερίνα Σαλαβάτη - Αντωνίου | Υποψήφια με τον Κώστα Αγοραστό για την Περιφέρεια Θεσσαλίας

 Η Κατερίνα Σαλαβάτη-Αντωνίου είναι Ιδιοκτήτρια Φροντιστηρίου Ξένων Γλωσσών και διαμένει στο Λιβάδι Ελασσόνας.

Είναι Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Π.Ε. Λάρισας με τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας και εκ νέου υποψήφιο Κώστα Αγοραστό και τη παράταξη "Συμμαχία Υπέρ των Πολιτών"

Παρουσίαση Υποψήφιου Περιφερειακού Συμβούλου

Ειμαι η Κατερίνα Σαλαβάτη. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Winnipeg, Manitobaτου Καναδά. Οι ρίζες μου είναι από το μοναδικής ομορφιάς Λιβάδι Ελασσόνας.

Η αγάπη μου για τον τόπο μας είναι εκείνη που με έφερνε εδώ από τον μακρινό Καναδά πολύ συχνά και έτσι γνώρισα τον σύζυγο μου. Μαζί του ερωτεύτηκα και παντρεύτηκα τον όμορφο τόπο μας το Λιβάδι. Με την τιμητική πρόταση του κ. Αγοραστού θα ήθελα και γω να βάλω το λιθαράκι μου στα κοινά του τόπου μας και της περιφέρειας.

Σκοπός της υποψηφιότητας μου δεν είναι η ενασχόληση με την πολιτική αλλά η ουσιαστική συμβολή μου στα κοινά και η βελτίωση της καθημερινότητας των συμπολιτών μου. Θεωρώ ότι οι γυναίκες έχουμε θέση και ρόλο στα κοινά και ότι με τις ενέργειες μου θα μπορέσω να ενεργοποιήσω περισσότερες γυναίκες στην περιφέρεια να ασχοληθούν με την επιχειρηματικότητα. Οι γνώσεις που έχω αποκτήσει ως Κοινωνιολόγος από το UniversityOfManitoba είναι σημαντικό εφόδιο στην υποστήριξη πολιτικών που αφορούν ευπαθείς ομάδες, νέους και παιδιά που είναι το μέλλον του τόπου μας. Η χάραξη και υλοποίηση τέτοιων πολιτικών είναι εκείνη που μπορεί να αμβλύνει τις διαφορές που έχουν οι νέοι και οι νέες της επαρχίας με αυτές των αστικών κέντρων.

Θεωρώ ότι στόχος μας πρέπει να είναι η παραμονή των νέων στην επαρχία με γνώμονα την αξιοπρεπή διαβίωση τους έχοντας ίσες ευκαιρίες με εκείνες των νέων στα μεγάλα αστικά κέντρα, για αυτό και προτείνουμε πολιτικές τέτοιες που θα δώσουν κίνητρα στους νέους και τις νέες να επιχειρήσουν στην περιφέρεια μας που είναι τόσο πλούσια σε αγροτικές αλλά και κτηνοτροφικές εργασίες. Η γυναικεία και νεανική επιχειρηματικότητα πρέπει να έρθει στο επίκεντρό των δράσεων της περιφέρειας και προσωπικά θα αγωνιστώ για να το πετύχω. Ακόμα το δικαίωμα σε παροχές υγείας και παιδείας είναιαπό τα πρώτα που πρέπει να βελτιώσουμε στην περιφέρεια μας για να την κάνουμε θελκτική στους νέους και τις νέες. Η βελτίωση και δημιουργία νέων αθλητικών εγκαταστάσεων σε κάθε γωνιά της περιφέρειας μας θα κάνει ξανά τη Θεσσαλία φυτώριο νέων αθλητών και αθλητριών.

Με σύμμαχο μας την παράδοση και την αγάπη για τον τόπο μας μπορούμε να πετύχουμε πολλά και με την ψήφο σας σίγουρα θα τα καταφέρουμε!!

Σίγουρα θα πετύχουμε να γίνουμε #Ένα_ με_ την _Κοινωνία!!

Ραντεβού στην κάλπη λοιπόν!!

Τηλ.: 698-1676122

Email: katerinasalavatis@hotmail.com

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.