Κέλλας με Μητσοτάκη: Συνδιαμορφώνουμε το «αύριο» με την κοινωνία – Οι πολίτες στο προσκήνιο της πολιτικής

p> «Η επίσκεψη του πρωθυπουργού στο νομό μας, που συνιστά την καρδιά της ελληνικής επικράτειας και η παρουσίαση του Αναπτυξιακού Προγράμματος για τη Θεσσαλία, καταδεικνύουν πως ο τόπος μας βρίσκεται στο επίκεντρο του κυβερνητικού σχεδιασμού. Η στήριξη των αγροτών και των κτηνοτρόφων, η ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων, η έμφαση στην καινοτομία, η επένδυση σε έργα υποδομής και η ανάδειξη της πολιτισμικής κληρονομιάς, αντανακλούν τις προοπτικές της Λάρισας ως διοικητικού και οικονομικού κέντρου της ελληνικής περιφέρειας».

Τα παραπάνω δήλωσε ο αν. γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ και μέλος της Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής, βουλευτής Ν. Λάρισας, Χρήστος Κέλλας, συνοδεύοντας τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, στην περιοδεία του στη Λάρισα, προσθέτοντας:

«Ο πρωθυπουργός έχει υλοποιήσει τις δεσμεύσεις του απέναντι στους πολίτες. Μειώσαμε φόρους και ασφαλιστικές εισφορές, στηρίξαμε τα εισοδήματα του αγροτικού κόσμου και της μεσαίας τάξης, συνθέτοντας, ταυτόχρονα, πλέγμα προστασίας για τους οικονομικά ασθενέστερους συμπατριώτες μας.

Κατά τη διάρκεια της πανδημίας και της παγκόσμιας ενεργειακής κρίσης που ακολούθησε και επιτάθηκε από τον πόλεμο της Ρωσίας στην Ουκρανία, η κυβέρνηση στάθηκε με συνέπεια στο πλευρό των ευάλωτων συμπολιτών μας, επαναφέροντας τη χώρα σε τροχιά ανάπτυξης.

Με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο τιμόνι της, η ελληνική εξωτερική πολιτική κατέγραψε επιτυχίες και η θέση της Ελλάδας μας αναβαθμίστηκε σε περιφερειακό και παγκόσμιο επίπεδο.

Ατενίζουμε το μέλλον με αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία. Προχωράμε δυναμικά προς μια νέα τετραετία, με στόχο να αυξήσουμε τους μισθούς και να βελτιώσουμε το βιοτικό επίπεδο όλων των Ελλήνων.

Η παρουσία του πρωθυπουργού στη Λάρισα δίνει το έναυσμα για μία παραγωγική προεκλογική περίοδο, κατά την οποία θα συνδιαμορφώσουμε με την κοινωνία το “αύριο” του τόπου μας, φέρνοντας τους πολίτες στο προσκήνιο της πολιτικής».

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.