“Κάηκε” ο Τύρναβος με την μπαρμπαριά… (φωτο – βίντεο)

Με μεγάλη συμμετοχή κόσμου και πολύ κέφι αναβίωσε το έθιμο της μπαρμπαριάς (φωτιάς) στην κεντρική πλατεία Τυρνάβου το βράδυ της Δευτέρας.

Στην κατάμεστη πλατεία ο δήμος Τυρνάβου με την ΚΕΔΗΤ με απεριόριστο φαγητό από τους ψήστες Τσιγγέλης Χρήστος, Τσολας Βασίλης, Ντελας Ευάγγελος και Γκογκουρας Αστέριος, ποτό και μουσική από τους μουσικούς Νάσος Σαμόλαδος στο κλαρίνο, ο Άγγελος Ζέρβας στην φωνή και το λαούτο, ο Γιάννης Σαμόλαδος στα κρουστά, ο Δημήτρης Μαρογιάννης στα πλήκτρα και ο Γιώργος Σαμόλαδος στην τρομπέτα διασκέδασαν τον κόσμο που το χάρηκε με το παραπάνω χορεύοντας ως αργά το βράδυ. Μικροί και μεγάλοι συμμετείχαν και απόλαυσαν τα δρώμενα!

Δείτε βίντεο:

Παρόντες στην πλατεία ο δήμαρχος Τυρνάβου Γιάννης Κόκουρας, οι Αντιδήμαρχοι Γιωργος Σακούτσιος, Ανδρέας Γιαννόπουλος, Χριστόφορος Κατσαρός, η Πρόεδρος της ΚΕΔΗΤ Γιάννα Ανδρεοπούλου , ο Επικεφαλής της Δημοτικής παράταξης ΣΥΝΠολιτεια Χρήστος Τσιοπας και όλοι οι πρόεδροι των συλλογών του Δήμου.

Στο πνεύμα του Καρναβαλιού ο Δήμος Τυρνάβου συνεχίζει το πλούσιο αποκριάτικο πρόγραμμα με εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους που πραγματοποιούνται τόσο από το Δήμο όσο και από τις ομάδες καρναβαλιστών, τους συλλόγους και τα καταστήματα.

Πηγή: tirnavospress.gr

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.