Στη Λάρισα την Παρασκευή ο Κ. Μητσοτάκης

Την Λάρισα θα επισκεφθεί την ερχόμενη Παρασκευή ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο των περιοδειών του. 

Συγκεκριμένα, όπως ανακοινώθηκε από τη Ν.Δ. την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου, στις 18:30 ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα απευθύνει ανοιχτή ομιλία στη Λάρισα, στο Κλειστό Γυμναστήριο Αλκαζάρ.

Ο κομματικός μηχανισμός στη Ν.Δ. εν όψει των επερχόμενων εκλογών δουλεύει στο φουλ και στο πλαίσιο αυτό συνεχίζεται η δραστηριότητα στελεχών του κόμματος. Αύριο Τρίτη 21 Φεβρουαρίου, ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ. Παύλος Μαρινάκης, συνοδευόμενος από τον Γραμματέα Οργανωτικού Στέλιο Κονταδάκη θα επισκεφτεί τον νομό Αιτωλοακαρνανίας και θα πραγματοποιήσει ανοιχτές συζητήσεις με πολίτες και στελέχη του κόμματος στο Μεσολόγγι (11:00, Atlantis Café, Πλατεία Μάρκου Μπότσαρη) και το Αγρίνιο (13:00, Portreto Café- Bistro, Πλατεία Δημοκρατίας 10).

Την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου ο Γραμματέας της ΠΕ ΝΔ και ο Γραμματέας Οργανωτικού θα επισκεφτούν το 7ο Δημοτικό Διαμέρισμα του Δ. Αθηναίων και θα ακολουθήσει συνάντηση με στελέχη και πολίτες (11:00, Maroco Café, Λεωφόρος Αλεξάνδρας 197 & Πανόρμου), ενώ την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου θα επισκεφτούν τον Δήμο Διονύσου και θα πραγματοποιηθεί ανοιχτή συζήτηση (18:00, Maya All Day Gastro Bar, Λεωφ. Μαραθώνος 50).

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.