ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Ελασσόνας: Η Δημοκρατία είναι η Ελλάδα. Η πολιτική αλλαγή έρχεται

Με την ανακοίνωση των ψηφοδελτίων σε όλη την Ελλάδα, ο αγώνας ξεκίνησε και επίσημα.

Μπορεί η κυβέρνηση Μητσοτάκη να προκηρύξει εκλογές όποτε και αν θέλει. Θα τις χάσει. Θα ηττηθεί κατακράτος από τον ελληνικό λαό.

Η λεηλασία της μεσαίας τάξης από την Νέα Δημοκρατία, αντί για φοροελαφρύνσεις, η κατάργηση 13ης σύνταξης και η αφαίρεση των αναδρομικών από τους δικαιούχους αντί για στήριξη των συνταξιούχων, το πνίξιμο των επαγγελματιών στα χρέη και τους πλειστηριασμούς αντί για ενίσχυση τους, δεν μπορούν να είναι άλλο πλέον ανεκτά από τους πολίτες.

Η βίαιη φτωχοποίηση του ελληνικού λαού έχει ξεκάθαρα πειστήρια του εγκλήματος που συντελείται και αυτά δεν βρίσκονται μόνο στην ΑΔΑΕ και στην Δικαιοσύνη αλλά και στους λογαριασμούς του ρεύματος, στις αντλίες της βενζίνης, στα ράφια σε κάθε σούπερ μάρκετ.

Ο αγροτικός και κτηνοτροφικός κόσμος βρίσκεται εγκλωβισμένος, προσπαθώντας να επιβιώσει στις πιο δύσκολες συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί με υπαιτιότητα της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Τα ψέματα τελείωσαν. Οι κάλπες πλησιάζουν.

Η προοδευτική κυβέρνηση των νικητών θα φέρει και την πολιτική αλλαγή στην Ελλάδα.

Η Δημοκρατία είναι η Ελλάδα και η Δικαιοσύνη υπέρτατο χρέος μας να προστατευθεί και να την υπερασπιστούμε μέχρι το τέλος.

Καλή επιτυχία στους υποψήφιους βουλευτές μας στον Νομό Λάρισας.

Θα νικήσουμε!

Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Ελασσόνας

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.