Δήμος Ελασσόνας: 431.300,00 ευρώ για τη συντήρηση σχολικών κτηρίων

 Ανοιχτός διαγωνισμός βρίσκεται σε εξέλιξη για την επιλογή αναδόχου του έργου «Συντήρηση σχολικών κτηρίων» προϋπολογισμού 431.300,00 ευρώ (ποσό με ΦΠΑ) από το Δήμο Ελασσόνας.

Το έργο θα χρηματοδοτηθεί από πιστώσεις ΣΑΤΑ και αφορά σε εργασίες για τη συντήρηση σχολικών μονάδων του Δήμου Ελασσόνας και συγκεκριμένα του Λυκείου Ελασσόνας, του 2ου Δημοτικού Σχολείου Ελασσόνας, του Γυμνασίου Βερδικούσιας, του Γυμνασίου – Λ.Τ. Κρανιάς, του Δημοτικού Σχολείου Κρανιάς, του Δημοτικού Σχολείου Καλλιθέας, του κλειστού Γυμναστηρίου του Γυμνασίου – Λ.Τ. Καλλιθέας και του νηπιαγωγείου Λιβαδίου.

Ο δήμαρχος Ελασσόνας κ. Ν. Γάτσας αναφορικά με τον διαγωνισμό του έργου δήλωσε: «Προχωρήσαμε από την πρώτη στιγμή στην καταγραφή των προβλημάτων όλων των σχολείων του δήμου, σχολεία τα οποία ήταν με ελλιπή συντήρηση τα τελευταία χρόνια. Οι εργασίες που έχουμε δρομολογήσει θα δώσουν λύση σε χρόνια προβλήματα σε πολλές σχολικές μονάδες και θα εξασφαλίσουν καλύτερες συνθήκες για μαθητές και εκπαιδευτικούς. Υπάρχει ένας μεγάλος προγραμματισμός εργασιών για το επόμενο διάστημα, παράλληλα με τη συγκεκριμένη μελέτη, που θα αρχίσει να υλοποιείται όπως  η πυρασφάλεια στα σχολεία, η αντικεραυνική προστασία των σχολικών συγκροτημάτων, οι εργασίες της ενεργειακής αναβάθμισης στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Ελασσόνας και στο Γυμνάσιο – Λ.Τ. Βερδικούσιας. Είμαστε δίπλα σε μαθητές και εκπαιδευτικούς καθημερινά, θέλουμε το καλύτερο για την εκπαιδευτική κοινότητα και αυτό πράττουμε καθημερινά με μικρές και μεγάλες παρεμβάσεις». 

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.