Αποσύρθηκε από τη Super League 2 ο Απόλλων Λάρισας

Ο Απόλλων Λάρισας γνωστοποίησε προς την Super League 2 την αποσύρσή του από το πρωτάθλημα, μετά την τραγική κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα και τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει!

Μάλιστα, προσφάτως θυμίζουμε πως η ομάδα της Λάρισας είχε κατέβει χωρίς αναπληρωματικούς στο ματς με τον Ηρακλή, έχανε με 6-0 στο ημίχρονο και στο δεύτερο μέρος προσποίηθηκαν τους τραυματίες για να μην διασυρθούν άλλο, σε έναν ακόμη αγώνα παρωδία τα τελευταία χρόνια στη δεύτερη κατηγορία του ελληνικού πρωταθλήματος.

Αναλυτικά η επιστολή προς τη διοργανώτρια αρχή:

Παραίτηση της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας

Την παραίτησή της από το Πρωτάθλημα Betsson Super League 2, αγωνιστικής περιόδου 2022-2023, γνωστοποίησε χθες 15.3.2023 με την κάτωθι επιστολή της, η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας:

«Αξιότιμα μέλη του συνεταιρισμού, αξιότιμε κ. Πρόεδρε, Κατόπιν των συνεχόμενων δυσκολιών που αντιμετωπίζει η ομάδα μας, τόσο σε αγωνιστικό όσο και οικονομικό επίπεδο, έχοντας και το αίσθημα ευθύνης έναντι του συνεταιρισμού, η ομάδα μας, μέσω του διοικητικού συμβουλίου αυτής, αποφάσισε να αποχωρίσει οριστικά από τη συνέχεια του πρωταθλήματος αρχής γενομένης από το ήδη ορισμένο παιχνίδι της Κυριακής.

Απολογούμαστε με το παρόν, για την αδιέξοδη κατάσταση που περιήλθαμε χωρίς απαραίτητα η ευθύνη να βαραίνει εξ ολοκλήρου την σημερινή διοίκηση.

Κύριε Πρόεδρε, αντιλαμβανόμαστε την ανησυχία σας, και ανταποκρινόμαστε άμεσα στον προβληματισμό σας, δηλώνοντας μη συνέχιση από το πρωτάθλημα ώστε να μην σας δημιουργήσουμε περαιτέρω προβλήματα σε επικοινωνιακό επίπεδο. Καλή θητεία σε σας. Καλή συνέχεια στις υπόλοιπες ομάδες.

Ευχόμαστε να ανταπεξέλθουν στις δύσκολες καταστάσεις όλες οι λοιπές ομάδες».

Νωρίτερα, με επιστολή που απέστειλε η Super League 2 προς την ΠΑΕ Απόλλωνα Λάρισας, έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα ότι αν δεν μπορούν οι «κυανόλευκοι» να ανταποκριθούν στο πρωτάθλημα να σκεφτούν το ενδεχόμενο της παραίτησης.

Αναλυτικά:

"Επιστολή SL2 προς ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας"

Σας ενημερώνουμε ότι ο Πρόεδρος της SL2 κ. Πέτρος Μαρτσούκος απέστειλε σήμερα 15.03.2023, την κάτωθι επιστολή στην ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας:

Κύριοι,

Όπως γνωρίζετε μέχρι σήμερα σας έχουν αφαιρεθεί έξι (6) βαθμοί από το βαθμολογικό πίνακα και εντός του τρέχοντος δεκαημέρου θα σας αφαιρεθούν επιπλέον τρεις (3) βαθμοί.

Την Κυριακή 12 Μαρτίου στον αγώνα μεταξύ ΠΟΤ ΗΡΑΚΛΗΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ, έμεινε η ομάδα σας στον αγωνιστικό χώρο με έξι (6) παίκτες με αποτέλεσμα τη διακοπή του αγώνα.

Επειδή το πρωτάθλημα βρίσκεται σε εξέλιξη η δε Διοργανώτρια αντιμετωπίζει πλείστα προβλήματα παρακαλούμε, όπως φροντίσετε να μην επαναληφθούν παρόμοια προβλήματα στο μέλλον.

Σε διαφορετική περίπτωση που αντιληφθείτε ότι η ομάδα σας δεν μπορεί να ανταποκριθεί σε έναν αγώνα, ζητούμε να σκεφτείτε το ενδεχόμενο παραίτησης από το πρωτάθλημα της Super League 2 – Betsson

Για την Ένωση Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 Εθνικής Κατηγορίας Super League 2»

O Πρόεδρος

Πέτρος Μαρτσούκος

Εικόνες θέματος από mammuth. Από το Blogger.